Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την 1η θέση κατέκτησαν μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας στους 7ους Αγώνες Νέας Ελληνικής Γλώσσας


Συγχαρητήριο μήνυμα

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν τους μαθητές της Γ Γυμνασίου:
 • Βαδά Θεόδωρο
 • Γάτσου Παναγιώτα
 • Ελευθεριάδου Θεοδώρα
 • Ζαχαράκη Αλέξανδρο
 • Παρτσανάκη Νικόλαο
 • Κουσίδη Άγγελο
οι οποίοι συμμετείχαν με την καθοδήγηση της Φιλολόγου κ. Ελένης Ζέρζη στους 7ους Αγώνες Νέας Ελληνικής Γλώσσας και κατέκτησαν την 1η θέση.

Οι Αγώνες αυτοί διοργανώνονται από τον Σύλλογο Αποφοίτων Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης «Φιλόλογος» με την έγκριση της Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας και σε συνεργασία με τους Συμβούλους Εκπαίδευσης Φιλολόγων για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι να ενισχυθεί το ενδιαφέρον των μαθητών και των μαθητριών Γυμνασίου για τη νεοελληνική γλώσσα, αλλά και να διευρυνθούν οι γλωσσικοί τους ορίζοντες μέσα από παιγνιώδεις και ομαδοσυνεργατικές διαδικασίες.

Η ομάδα των μαθητών του σχολείου μας συνεργάστηκε άψογα, κατάφερε να φτάσει στην τελική φάση, όπου παρήγαγαν και παρουσίασαν προσχεδιασμένο προφορικό λόγο με θέμα τις επιπτώσεις του πολέμου στα παιδιά.

Τους ευχόμαστε και πάλι συγχαρητήρια και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

1 comments:

 1. Συγχαρητήρια στο σχολείο και στην εκπαιδευτικό για την προετοιμασία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.