Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε σχολεία από άκρο σε άκρο της Ελλάδας ο Γιώργος Παπαπροδρόμου για την κυβερνοασφάλεια



Πραγματικά αυτό που κάνει ο συντοπίτης μας αντιστράτηγος ε. α. της ΕΛ.ΑΣ., πρώην Διευθυντής Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Γιώργος Παπαπροδρόμου, είναι σπάνιο και ιδιαίτερα σημαντικό. Με την φυσική του παρουσία και την γνώση στέλνει από άκρο σε άκρο της Ελλάδας το μήνυμα για την κυβερνοασφάλεια μέσα από ενημερωτικές εκδηλώσεις -κυρίως- σε σχολεία. Όπου τον καλούν ανταποκρίνεται με την ίδια διάθεση και το ίδιο ενδιαφέρον για να "μεταλαμπαδεύσει" κάποιες από τις γνώσεις του στα παιδιά για το σημαντικότατο αυτό θέμα.

Αυτή τη φορά ο κ. Παπαπροδρόμου επισκέφθηκε -μετά από σχετική πρόσκληση- το Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς του Δήμου Σουλίου και ανέπτυξε σε μαθητές των Ε' και ΣΤ' τάξεων, το θέμα: "κυβερνΩασφάλεια! Τι κάνω για να νιώθω ασφαλής". Μάλιστα, όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα του σχολείου, ο κ. Παπαπροδρόμου "με πολλή υπομονή απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των μαθητών".

Η σχετική ανάρτηση του Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς:

"Σήμερα (σ.σ. χθες), 04-04-2024, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στο σχολείο μας σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Σουλίου, κα Φίλη Αντιγόνη, το Σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων, με ομιλητή τον αντιστράτηγο ε. α. της ΕΛ.ΑΣ.  κο Παπαπροδρόμου Γεώργιο, πρώην Διευθυντή Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στους μαθητές/τριες των Ε΄ και  ΣΤ΄ τάξεων για την κυβερΩασφάλεια.

Ο κος Παπαπροδρόμου, μίλησε με τους μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου μας και με πολλή υπομονή απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των μαθητών μας.

Τον ευχαριστούμε πολύ!".



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.