Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαρία Παπαδοπούλου: Συμμετοχή στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας - Ψήφισμα για την αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου Σκύδρας


15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας 
Παρούσα στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ως μέλος του κόμματος , το οποίο ήταν διπλά εορταστικό καθώς συνέπεσε μετά γενέθλια της Δημοκρατίας και της Νέας Δημοκρατίας .
Η ομιλία του Πρόεδρου και Πρωθυπουργού Kyriakos Mitsotakis  ξεκίνησε τις εργασίες του 15ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο Μέγαρο  με ένα ξεκάθαρο μήνυμα: προχωράμε ενωμένες και ενωμένοι για πάμε την Ελλάδα ακόμα πιο ψηλά🇬🇷
Μια ομιλία άκρως καθηλωτική! Εξάλλου μην ξεχνάμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας πολιτικός με σημαντικά ερείσματα στο χώρο του Κέντρου γνωρίζοντας πως η αυτοδυναμία περνάει μέσα από τον διεμβολισμό του μεσαίου χώρου και επιβάλει ανοίγματα σε νέες δεξαμενές ψηφοφόρων.
Απόλυτα σύμφωνη με το άνοιγμα προς το Κέντρο συντάχθηκα στο χώρο αυτό απο της 10 Ιανουαρίου 2016 και έκτοτε είμαι ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας.
Υπάρχουν ιστορικές συγκυρίες κατά τις οποίες οι διαφορετικές ιδεολογικές προσεγγίσεις που αναμφισβήτητα υπάρχουν , αίρονται ενώπιον ενός μεγαλύτερου και συμβατικότερου διακυβεύματος.
Με βλέμμα προς τις Ευρωεκλογές προχωράμε ενωμένες και ενωμένοι για την μεγάλη νίκη!

Ειρηνοδικείο Σκύδρας
Μόλις ολοκληρώθηκε το Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας με θέμα Ψήφισμα διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της «Αλλαγής Σκυτάλης».
Να θυμήσουμε ότι στις 08/04/2024 με αριθμό πρωτοκόλλου 3572 καταθέσαμε αίτημα προς τον Πρόεδρο ΔΣ με θέμα ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ . 
Στο έκτακτο αυτό Δημοτικό Συμβούλιο κάλεσα τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννακίδη Δημήτρη και τον ευχαριστώ θερμά για την παρουσία του.
Παρακάτω παραθέτω και απόσπασμα της Διαβούλευσης επι του άρθρου 6 του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την Αναδιάρθρωση των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων  με την τοποθέτηση της «Αλλαγής Σκυτάλης» για την αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου Σκύδρας σε περιφερειακού Πρωτοδικείου του Κεντρικού της ´Εδεσσας στη Σκύδρα !
Συμμετοχή μας στη διαβούλευση 8/4/2024  
Αύριο λοιπόν στέλνουμε ως Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας την κα Δήμαρχο  έχοντας στα χέρια της την ομόφωνη απόφαση μας για Αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου Σκύδρας σε περιφερειακό Πρωτοδικείο του κεντρικού της Έδεσσας στην Αθήνα στον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και της ευχόμαστε να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Έβαλες σε όλους τα γυαλιά Μαρία, βουλευτές , δήμαρχο, όλοι τους αδιαβαστοι, όλοι τους απροετοιμαστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γυναίκα έχει όρεξη για δράση,η Αντουανετα του 80% όρεξη για την καρέκλα...... περαστικα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.