Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργατικό Κέντρο ΠΕ Πέλλας: Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία της 1η Μαη- Συγκέντυρωση στον Ομαδικό Τάφο, στα Γιαννιτσά1η Μάη!

Μέρα Μνήμης, Tιμής και Αγώνα!

Τιμάμε τους πρωτοπόρους αγωνιστές της τάξης μας!

Καλούμε όλες και όλους να συμμετέχουμε στην συγκέντρωση των συνδικάτων την Μ. Τετάρτη 1η Μάη 2024 στον ομαδικό τάφο στα Γιαννιτσά, στις 11.30 π.μ. 

Έχουν περάσει 138 χρόνια από την πρώτη φορά που εργαζόμενοι με μαζικά συλλαλητήρια και απεργίες πρώτα στην Αμερική και μετά στον υπόλοιπο κόσμο διεκδίκησαν καλύτερες συνθήκες εργασίας, αξιοπρεπείς μισθούς και συνδικαλιστικά δικαιώματα. Η Εργατική Πρωτομαγιά αποτελεί σύμβολο και συνάμα ορόσημο στον διαρκή αγώνα των εργαζομένων όλου του κόσμου για τα εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα και την δωρεάν πρόσβαση σε κοινωνικά αγαθά, όπως στην Υγεία, στην Παιδεία, στην Κοινωνική Ασφάλιση κ.ά.

Σήμερα, όσο ποτέ οφείλουμε να αγωνιστούμε για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς μας, για να μπει ένας τέλος στην ακρίβεια, για δημόσια κοινωνικά αγαθά, για κράτος δικαίου, για διαφάνεια και αξιοκρατία, για συνδικαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματα.

Η Διοίκηση Του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Πέλλας ομόφωνα αποφάσισε να συμμετέχει στην Απεργία της 1η Μαη που κήρυξε η ΓΣΕΕ και Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουμε στην  συγκέντρωση  των συνδικάτων την Μ. Τετάρτη 1η Μάη 2024 στον ομαδικό τάφο στα Γιαννιτσά, στις 11.30 π.μ. 

Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.