Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γ. Καρασμάνης για τον εορτασμό των 50 χρόνων της Νέας Δημοκρατίας


Ο εορτασμός των 50 χρόνων της Νέας Δημοκρατίας που συνέπεσε με το 15ο Συνέδριο, επισφράγισε μια ιστορική αλήθεια: Ότι η μεγάλη παράταξη που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, αποτελεί την αδιαφιλονίκητα κυρίαρχη δύναμη του πολιτικού μας συστήματος. 

Μια δύναμη που στη μακρά διαδρομή της δεν απομακρύνθηκε ούτε στιγμή από τις παρακαταθήκες του ιδρυτή της, δηλαδή για μια πολιτική με επίκεντρο τον άνθρωπο, τη δημοκρατία, τη μετριοπάθεια, την κοινωνική δικαιοσύνη και με τον προσανατολισμό της Χώρας στο ευρωπαϊκό της μέλλον.

Τα φετινά ιστορικά γενέθλια, βρίσκουν την παράταξή μας πανέτοιμη, υπό τη στιβαρή ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την επικείμενη ¨μάχη¨ των ευρωεκλογών, και για μια νέα μεγάλη νίκη που θα καταστήσει τη Χώρα μας ακόμη πιο ισχυρή μέσα στη σύγχρονη ευρωπαϊκή αμφικτιονία.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Ποιές αμφικτυονίες; Συνέλθετε.
    Αποικία μας καναντήσατε. Οι δουλοπάροικοι σας είναι οι ψηφοφόροι σας, εσείς οι πάτρωνες τους, ο Μητσοτάκης ο αγάς σας και η Φον ντερ Λάιεν η βασίλισσα σας.
    Μας ψήνετε μέσω του ΣΚΑΙ και τον Ερντογάν για σουλτάνο.
    Αλλά ψήνετε και η επανάσταση και ποιός είδε τον λαό και δεν τον φοβήθηκε. Θα ακούτε τη λέξη ΛΑΟΣ και θα τρέμετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα φετινά ιστορικά γενέθλια, βρίσκουν την παράταξή μας πανέτοιμη και καταχρεωμένη με 430.000.000€!Αλλά ποιος νοιάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ;
    ΒΑΛΕ ΤΙΤΛΟ:
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕ ΣΤΗ ΝΔ
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευρωεκλογές..
    Θα τα πούμε λαμόγια εγκληματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι 50 1050 να περάσουν τα ίδια τομάρια θα είστε να μας κουνάτε και το δαχτυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποτε έλεγες τί Πλαστήρας τί Παπάγος. Τώρα μας λες εκ νέου τί Καραμανλής τί Μητσοτάκης. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως κ. Υπουργέ γιατί θα πούμε κι εμείς τί Ν.Δ τί ΠΑΣΟΚ αφού γεμίσατε την Ευρωλιστα με πρασινοφρουρούς . Άρα μπορούμε κι εμείς ως Νεοδημοκρατες να ψηφίσουμε με καθαρή συνείδηση ΖΑΓΟΡΆΚΗ & ΠΑΟΚΆΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 6,16 τον Ζαγορακη δαγκωτό τον ψήφισα λόγω ΠΑΟΚ.Δυστυχώς χαραχτηριστηκε ως ανύπαρκτος και με μηδενικό έργο. Ειναι πρωτοτυπία να είναι ευρωβουλευτης της Ν.Δ, είναι σοβαρό ζήτημα πολιτικής ηθικής . Ψηφίζω τώρα Μητσοτάκη δαγκωτό πρέπει να βγει ισχυρός γιατί τα πράγματα στην Ευρώπη ζορίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ανέκδοτο πολιτικής ηθικής και την σοβαρότητα της Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου της Μαρίας Σπυράκη το ξέρεις;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.