Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίκαροι Γιαννιτσών - Εργόναθλος Πολυκάστρου 57-78



Τη δεύτερη σερί ήττα γνώρισε ο Ίκαρος Γιαννιτσων στον αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδη"στα Γιαννιτσά από τον Εργοναθλο Πολυκάστρου με 57-78. Πρώτο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες "μπαίνουν" με διάθεση στο παρκέ χωρίς καμία από της δύο να παίρνει κάποιο προβάδισμα με την περίοδο να λήγει ισόπαλη (17-17). 
Δεύτερο δεκάλεπτο και οι φιλοξενούμενοι με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση, καταφέρνουν να πάρουν το προβάδισμα και με το τέλος του ημιχρόνου, να προηγούνται με 33-41. 
Τρίτο δεκάλεπτο, με την ομάδα από το Πολύκαστρο να συνεχίζει την σωστή διαχείριση σε άμυνα και επίθεση και να διευρύνει το προβάδισμα με το τέλος της περιόδου(43-60). 
Τεταρτη και τελευταία περίοδος του αγώνα, έχει διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Εργοναθλο να φτάνει στην νικη με τελικό σκορ 78-57 και να περνάει στην τελική φάση τον play off της ΕΚΑΣΚΕΜ, ενώ στον αντίποδα οι Ίκαροι περιμένουν τον ηττημένο από το άλλο ζευγάρι ( Εδεσσαικος- Ζαφειράκης Νάουσας) για να αγωνιστούν για τις θέσεις κατάταξης(5-6).

ΊΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ GRAMMAFARM (ΓΚΟΤΣΗΣ): Εμμανουηλίδης,Λαγός 9 (2),Μπογδάνης 8(1) Σταμπουλτζής 5 (1), Καρακόλης 4 ,Καραχισαρίδης Α. 2 ,Ρέμπελος 4, Κυριακίδης 1, Καραχισαρίδης Γ. 2 ,Μπαγιώκας 13 (1),Παπαδότης 9

Ίκαροι Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.