Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκός - Ίκαροι Γιαννιτσών 71-61


Την ήττα γνώρισαν στο κλειστό της Έδεσσας οι Ίκαροι Γιαννιτσων από τον τοπικό Εδεσσαϊκό για της θέσεις 5-6 για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ. Πρώτο δεκάλεπτο και οι γηπεδούχοι μπαίνουν "ζεστοί" στο παρκέ και με ένα κρεσεντο τριπόντων καταφέρνουν να πάρουν από νωρίς διάφορα (17-9). Δεύτερο δεκάλεπτο και οι φιλοξενούμενοι "αφυπνίζονται" και με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση,καταφέρουν να μειώσουν την διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό (34-31). Τρίτη περίοδος με το ματς να είναι σε απόλυτη ισορροπία, με τους γηπεδούχους να διατηρούν, ισχνό προβάδισμα με το τέλος του δεκαλεπτου (55-53). Τέταρτη και τελευταία περίοδος του αγώνα, οι ομάδες συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο με την ομάδα από την Έδεσσα να είναι ποιο "ψύχραιμη" και αποτελεσματική στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και να φτάνει στην νικη με 71-61. Επόμενο παιχνίδι για τους Ικάρους Γιαννιτσών στο κλειστό γυμναστήριο" Έλλη Μυστακίδη" στα Γιαννιτσά απέναντι στον Εδεσσαϊκό για την ρεβάνς (27/4 18:00).

ΊΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ GRAMMAFARM (ΓΚΟΤΣΗΣ): Μπαγιώκας 12(2), Μπογδάνης 25, Εμμανουηλίδης 5, Καρακόλης 2, Λαγός 2, Καραχισαριδης Α.9(1), Καραχισαριδης Γ., Στάμος, Σταμπουλτζης 6(2), Στανιτσιδης

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.