Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση - θεμελίωση συνεργασίας Δημάρχου Aλμωπίας Νίκου Παρούτογλου με την Ρουμάνα Πρόξενο στη Θεσσαλονίκη



Σε μια εναλλακτική πρωτοβουλία, συμμετείχε ο δήμαρχος Αλμωπίας την Τρίτη 2 Απριλίου.
Συναντήθηκε με την Πρόξενο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη Κάρμεν Ηλιάνα Μιχαλτσέσκο.

Η συνάντηση χαρακτηρίζεται με ενθουσιασμό,γιατί ηταν προσαρμοσμένη στην φιλοσοφία εξωστρεφούς ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής.

Ετσι ο Νίκος Παρούτογλου είχε την ευκαιρία στο Προξενείο της  Ρουμανίας, να αναπτύξει το σχέδιο και την προοπτική για την Αλμωπία.

"..Είχα την τιμή με την Κ. Μιχαλτσέσκο,  να συζητήσω διεξοδικά μια σειρά θεμάτων, με κύριο προσανατολισμό τον εναλλακτικό τουρισμό και τον πολιτισμό...μας είπε ο δήμαρχος και συνέχισε λέγοντας...πέρα από τα εθιμοτυπικά προχωρήσαμε στην ουσία, αναζητώντας τρόπους άμεσης και συγκεκριμένης συνεργασίας. 
Μαζί με το φυλλάδιο των λουτρών, ένα ευρύ δείγμα  τοπικών προϊόντων καθώς και  φιλοφρονήσεων, συμφωνήσαμε την περαιτέρω συνεργασία με ανταλλαγή ιδεών-προτάσεων, πάνω σε πολιτιστικά και τουριστικά θέματα.
Συμφωνήσαμε σε αμοιβαία ανταλλαγή επισκέψεων στο Βουκουρέστι και την Αριδαία αντίστοιχα, καθώς και την αδελφοποίηση με έναν Δήμο της Βαλκανικής χώρας. Καταληκτικά ο Νίκος Παρούτογλου τόνισε.. είναι μόνο μια αρχή για να ξετυλίξουμε το σχέδιο που παρουσιάσαμε και δεσμευτήκαμε προεκλογικά."

Μετά την συνάντηση με την Ρουμάνα πρόξενο, ο δήμαρχος συμμετείχε στην Π.Κ.Μ σε εκδήλωση για την προσαρμογή των περιφερειών στην κλιματική αλλαγή.

Η πρόβλεψη την καιρικών φαινομένων, τα αντιπλημυρικά έργα, οι υδάτινοι πόροι και η άρδευση, ήταν στην κύρια ατζέντα της θεματολογίας.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.