Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοινώθηκαν νέες υποψηφιότητες στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Θα προηγηθούν προκριματικές εκλογές


«Στο πλαίσιο της πρωτόγνωρης διαδικασίας για την ανάδειξη των ονομάτων που θα συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσω προκριματικών εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσιάζει την δεύτερη λίστα με τα πρόσωπα που θα βρεθούν σε αυτές», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων:





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. με τον Παπανωτα απο τα μεσημεριανά κουτσομπολίστικα που πας ρε ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΟΥ @@ΛΟΥ τρίζουν τα κόκαλα ρε των αγωνιστών άκου Παπανωτα!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΙΦ ΣΤΑΙΛ ΣΥΡΙΖΑ Η ΝΤΡΩΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -ΑΛΛΑΞΤΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ- ΚΟΜΜΑ ΛΑΙΦ ΣΤΑΙΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλες προσωπικότητες. Αυτός ο Παπανώτας τί έχει κανει στη ζωή του; Κάθε μέρα στα μεσημεριανάδικα κουτσομπόλευε... Ε όχι και ευρωβουλευτής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί η σπυρακη τι ήταν, ο Πύρρος Δήμας που αλλάζει κόμμα τι είναι όλα σας φταίνε ο εαυτός σας που ψηφίζει ότι να ναι δεν φταίει οι άλλοι φταίνε. Εύκολη η κριτική για κοιτάξτε πρώτα τον καθρέφτη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς όμως υποτίθεται ότι είστε το κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Όχι όποιας και όποιας, της ριζοσπαστικής με το ηθικό πλεονέκτημα. Τί σχέση έχει αυτό το νούμερο καθώς και τα υπόλοιπα από survivor που ακολουθούν με την αριστερά και δή την ριζοσπαστική;

      Διαγραφή
    2. Εδω κάνατε τον κασσεΛΑΚΗ αρχηγό στον παπανωτα θα κολλούσατε!

      Διαγραφή
    3. Εσένα1.19 σε προβληματίζει η υποψηφιότητα Παπανώτα ,μην αλλαξει η ευρωπαική εικόνα της χώρας μας; Μην στεναχωριεσαι ,παλι η Νέα Δημοκρατία θα εκλέξει τους περισσότερους και θα συνενίζουμε να απολαμβάνουμε την διακυβέρνηση της!!!

      Διαγραφή
    4. Εμένα ως κομμουνιστή ρε τούβλο 2:51 που έχει ταξική συνείδηση και ξέρω ότι είμαι φτωχός, δίχως να φαντασιώνομαι ότι είμαι πλούσιος σαν αυτούς που με εξουσιάζουν και τους γλείφω με κάθε ευκαιρία, με νοιάζει να με εκπροσωπούν άνθρωποι, άνθρωποι της δικής μου τάξης. Εργάτες, κομμώτριες, αγρότες, υπάλληλοι στα σούπερ μάρκετ, άνθρωποι που νιώθουν την φτώχεια, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τί σημαίνει να ξυπνάς το πρωί για να πάς στη δουλειά κάνοντας το σταυρό σου για το αν θα γυρίσεις στη γυναίκα και τα παιδιά σου, γιατί δεν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας για το μεροκάματα του τρόμου.

      Διαγραφή
    5. Με αποκαλεσες (τουβλο) ,κάνεις το σταυρό σου πριν πας στην δουλειά.Κουμουνιστης σιγουρα δεν είσαι ,από Σπαρτιάτη εως Βελόπουλο σε κόβω!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.