Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παράταση της προθεσμίας καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς


Με πρωτοβουλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη και ύστερα από συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, το ΔΣ του Οργανισμού αποφάσισε να εισηγηθεί την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την παράταση της προθεσμίας καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς έτους 2023 μέχρι και την 30η Ιουνίου 2024.

Προϋπόθεση είναι οι ασφαλιζόμενοι αγρότες, που θα ασκήσουν το δικαίωμα της ευεργετικής αυτής διάταξης, να έχουν εξοφλήσει την Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά του έτους 2022.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Και σε αυτό σανο .Βουλευτής ευχαριστεί τον Αυγενακη γιατί κατέθεσε ένα χαρτί στην βουλή και ζητούσε παράταση. Πώς Αυτός ο τόπος θα πάει μπροστά με ψιλικατζηδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρέθηκα χθές σε καφετέρια και ήταν εκεί ψηφοφόροι των άλλων βουλευτων και λέγανε για αυτό χαρτί ότι θα πάει μετά δεκαπέντε μέρες στο υπουργείο.και ότι ο βουλευτής αυτός δεν έχει καμία σχέση με την παράταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πορίσματα των κερασιών ακόμα δεν τα είδαμε;τι θα γίνει; Την Παρασκευή πριν τις ευρωεκλογές θα τα στείλετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.