Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη νέου Διοικητή IIας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού στον Δήμαρχο Έδεσσας



Τον Δήμαρχο Έδεσσας Ιωάννη Τσεπκεντζή, επισκέφτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 3 Απριλίου, ο νέος Διοικητής της IIας Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ, Υποστράτηγος Αθανάσιος Κοντός, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης. 
Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον νέο Στρατηγό στην πόλη της Έδεσσας, συζήτησαν σε εγκάρδιο κλίμα και δόθηκαν εκατέρωθεν ευχές για την ευόδωση του έργου τους.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ρε καμία τρύπα κλείστε και αφήστε τους καφέδες,έχουμε χαλάσει τα αμάξια μας η πόλη είναι γεμάτη τρύπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεμίσαμε στρατηγούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε Γιάννη -Δήμαρχε ο κόσμος σε έβγαλε δήμαρχο για να δει κάποια εργα στην πόλη κάποια βελτίωση στην καθημερινή μας ζωή!εδω και 3 μήνες υπάρχει μια απραξία κάτι να γίνει ρε παιδί μου μια τρύπα να κλείσετε ένα κυκλοφοριακό να λύσετε που δεν χρειάζεται και μεγάλο κεφάλαιο γιατί ως γνωστόν οι άφησαν και τα ταμεία «γεμάτα»!Ξεκινηστε πιάστε δουλειά και αφήστε τα φρου φρου και αρώματα ο κόσμος θέλει εργα πράξεις και όχι φωτογραφίες με κουστούμια πάνω στο γκρέιντερ !ενας πολίτης της Εδεσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.