Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αθλητική πανδαισία στο Δήμο Πέλλας με σημαντικά γεγονότα και διακρίσεις!



Στην "καρδιά" αθλητικών γεγονότων και εκδηλώσεων που κοσμούν το αθλητικό πνεύμα ήταν το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Πέλλας με σημαντικές διοργανώσεις και διακρίσεις.

Ο 18ος Διεθνής Μαραθώνιος

Ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία του Δήμου η συμμετοχή του στην διοργάνωση του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος" και το γεγονός ότι ήταν το επίκεντρο του λαμπρού -παγκόσμιας ακτινοβολίας- θεσμού. Ο Δήμαρχος Πέλλας, Ευστάθιος Φουντουκίδης, τιμήθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή για την καθοριστική συμβολή του Δήμου στην διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο Δήμαρχος έδωσε την εκκίνηση, στην Πέλλα, ενθαρρύνοντας τους αθλητές να αντιμετωπίσουν τη διαδρομή με αγωνιστικό πνεύμα και αποφασιστικότητα, ενώ έκανε και απονομή μεταλλίου στον τερματισμό, στην Θεσσαλονίκη. "Η διοργάνωση αυτή αποτελεί αθλητικό, εθνικό, κοινωνικό, ιστορικό και τουριστικό κεφάλαιο για τον τόπο μας", δήλωσε.

"Χρυσός" στο Taekwondo ITF ο Γιάννης Ιωαννίδης

Με τέσσερα μετάλλια στις αποσκευές του, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δυο αργυρά, γύρισε από τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Taekwondo ITF που πραγματοποιήθηκαν στην Σλοβενία, ο συντοπίτης μας Γιάννης Ιωαννίδης. Ο 39χρονος αθλητής κατέκτησε τα μετάλλια στα σπασίματα και στο μονό και στο ομαδικό. “Θερμά συγχαρητήρια στον συμπολίτη μας Γιάννη Ιωαννίδη. Έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τον τόπο καταγωγής του, τα Γιαννιτσά", τόνισε ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Φουντουκίδης.

«Αθλοπαιδιές Γυμνασίων 2024»

Ως πανέμορφη «μαγική εικόνα» μπορεί να χαρακτηριστούν οι «Αθλοπαιδιές Γυμνασίων 2024» που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων και Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) υπό την αιγίδα του Δήμου Πέλλας, στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, με τη συμμετοχή επτά γυμνασίων (Μουσικό Γιαννιτσών, Καρυώτισσας, Πέλλας, 1ο, 2ο, 3ο, και 4ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών), ενώ συμμετείχε για πρώτη φορά και το Ειδικό Σχολείο της Σκύδρας. Οι μαθητές-τριες που έπαιξαν ταυτόχρονα ποδόσφαιρο στο δημοτικό στάδιο, βόλεϊ στο κλειστό γυμναστήριο και μπάσκετ στο ανοιχτό γήπεδο, αφενός μεν απόλαυσαν τα παιχνίδια, αφετέρου συνέθεσαν ένα «μαγικό» σκηνικό, στέλνοντας το καλύτερο μήνυμα για την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας, την ενίσχυση του αθλητισμού και την καλλιέργεια αξιών όπως είναι ο συναγωνισμός, η αγωνιστικότητα.  

«ΚΣΤ Αγαθοβούλεια» 

Είχαν προηγηθεί πριν από λίγες ημέρες τα «ΚΣΤ Αγαθοβούλεια», όπου περίπου 200 μαθητές σχολείων (για πρώτη φορά από όλο τον Δήμο Πέλλας) που συμμετείχαν στους αγώνες με το αδελφοποιημένο σχολείο Δροσιάς της Λάρνακας Κύπρου, «πλημμύρισαν» το Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών και σε ένα πανηγυρικό κλίμα μέσα από τους αγώνες Αθλοπαιδιάς, βίωσαν τις ιδέες της φιλίας και της αλληλεγγύης, της καλής συμπεριφοράς και των ίσων ευκαιριών. 

Κυπελλούχος ΕΠΣ Πέλλας ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης

Στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας ο Δήμαρχος κ. Φουντουκίδης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον συντοπίτη μας, μεγάλο νικητή και κυπελλούχο Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, αλλά και στην ομάδα του Άρη Νησίου για την συμμετοχή της στον τελικό.

«18α Μαυροχαλυβίδεια»

Τα «18α Μαυροχαλυβίδεια» ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στο δημοτικό γήπεδο της Αξού, με τη συμμετοχή οκτώ δημοτικών σχολείων του Δήμου Πέλλας. Πρόκειται για έναν θεσμό με υψηλό συμβολισμό που ξεκίνησε το 2004 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, τιμώντας έναν σπουδαίο Καππαδόκη λόγιο- δάσκαλο, τον Γεώργιο Μαυροχαλυβίδη, με μεγάλη προσφορά στην εκπαίδευση της Αξού της Καππαδοκίας και στη συνέχεια στην Αξό του Δήμου Πέλλας.

Αθλοπαιδιές Στίβου στην Κρύα Βρύση

Οι Αθλοπαιδιές Στίβου υπό την αιγίδα του Δήμου Πέλλας & της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Πέλλας που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Κρύας Βρύσης με την συμμετοχή μαθητών από τα τοπικά Δημοτικά Σχολεία, ήταν ένα γεγονός που έστειλε το δικό του μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Μαθητικό τουρνουά ποδοσφαίρου στον Πενταπλάτανο

Την Τετάρτη 24.4, με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας, θα πραγματοποιηθεί το μαθητικό τουρνουά ποδοσφαίρου στον Πενταπλάτανο, με συμμετοχή 12 σχολείων και με βασικό σύνθημα «παίξε μπάλα ομαδικά». Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε διοργάνωση του Δημοτικού Σχολείου Πενταπλατάνου, της Α/θμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και του Ο.Σ.Ε.Α.Δ.

«Χρυσή» η ομάδα Μπάσκετ εφήβων του «Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών»

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα Μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών κατέκτησε φέτος το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του FINAL FOUR Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. 

Από το Γραφείο Τύπου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

27 comments:

  1. Από αθλητική πανδαισία άλλο τίποτα ο Δήμος Πέλλας. Αλλά ας μας απαντήσει υπεύθυνα ο ανύπαρκτος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, για ποιο λόγο δε θα περάσει η Ολυμπιακή Φλόγα από τη Πέλλα, την ιστορική έδρα του Δήμου όπως την αποκαλούν σύσσωμοι στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις κατά καιρούς δηλώσεις που κάνουν. Μήπως ο Αντιδήμαρχος είναι τόσο λίγος και τρώει πόρτες όταν πάει να τις χτυπήσει??? Γιατί αν είχε τη στοιχειώδη μόρφωση και το τρόπο, και ήξερε να συντάξει και κάνα αίτημα προς τους αρμόδιους, δε θα γινόταν αυτό. Γιαννάκη να ξέρεις, η απραξία σου και η ασχετοσύνη σου, θα σου πιστωθεί και το βλέπουν όλοι αυτό, με αποκορύφωμα το προχθεσινό ράπισμα από πρώην Δήμαρχο που έγλειφες μέρα νύχτα, στο δημοτικό συμβούλιο, και κρύφτηκες σα βρεγμένη γάτα όταν σου απαντούσε. Άλλοι είναι για τη τοπική αυτοδιοίκηση και άλλοι για τα τοπικά πρωταθλήματα στα χωριά. Εσύ στα χωριά να μείνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για θύμισε μου λίγο τους προηγούμενους αντιδήμαρχους αθλητισμού τη γνώσης είχαν ; κι αν δεν κάνω λάθος έπρεπε να γίνουν ενέργειες από την προηγούμενη χρονιά!!! Σας έχουν βάλει γυαλιά μην μιλάτε εκτίθεσαι!!, τοσο άχρηστοι είστε!!!

      Διαγραφή
    2. Βλέπετε που η αξία σας κοστίζει όσο και οι αποδοχές ενός αντιδημάρχου; Τα "καρφώματα" πηγαίνουν σύννεφο και η λειτουργία σας είναι σαν αυτή των "ποιητών" που κελαηδούν στις Αρχές όταν νοιώθουν τον κίνδυνο. Οι προεκλογικές σας συμφωνίες ηταν φυσικό να λάβουν κάποια στιγμή τέλος και να αρχίσουν να βγαίνουν τα "μαχαίρια". Εδώ είδαμε τον Δήμαρχο να προσπαθεί να σταματήσει τον Πρόεδρο του Δ.Σ οταν ο δεύτερος κατηγόρησε τον πρωην Δήμαρχο για το τίμημα του ΚΑΠΗ ιδιοκτησίας συγγενικού του προσώπου. Ο Γυριχιδης παραδέχθηκε αφελώς οτι "παύθηκε" απο τον Στάμκο για τους γνωστούς λόγους. Ο Σταμκος αναφερόμενος στον Τεκτεριδη εκανε γνωστό οτι έχει ράμματα για την γούνα του. Ο Φλικας με την καπελαδουρα του μίλησε και ειπε μια βλακεία που μόνο ο ιδιος κατάλαβε.Ο Μάγγος έδινε εξηγήσεις δίχως να έχει τα απαραίτητα στοιχεία και έλεγε ανακρίβειες. Σοβαρή τοποθετήση έκανε μόνο ο Δοντσης και ο Μηνδος. Κατά τα άλλα εμείς ως πολίτες πρέπει να ανεχόμαστε μια διοίκηση που "παίζει" με τον φακό και μια αντιπολίτευση που είτε βρίσκεται εντος της αιθουσας είτε όχι ειναι ενα και το αυτό. Και κλείνοντας να γράψω οτι η Ολυμπιακή φλόγα δεν πέρασε απο την Πέλλα με υπαιτιότητα του Στάμκου και της προηγούμενης δημοτικής αρχής διότι το πρόγραμμα για την πορεία της εκπονήθηκε και ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ 7:29, να σου θυμίσω ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή διοίκησε για 13 ολόκληρα χρόνια, στο πέρασμα της οποίας αντιδήμαρχος ήταν και ο εν λόγω κύριος, τον οποίο από ό,τι καταλαβαίνω ψήφισες, αν κρίνω από τα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη τα οποία κάνεις! (Δε σε παρεξηγώ, οι περισσότεροι ψηφοφόροι του είναι του επιπέδου σου)
      Και με το σχόλιό σου, όντας πρώην αντιδήμαρχος αθλητισμού το 2016 -(για το Γιάννη λέω)-, με επιβεβαιώνεις με αυτό που έγραψες σχετικά με τους προηγούμενους αντιδημάρχους, για το τι γνώσεις είχαν (έχω τη παραδοχή σου εδώ, σχετικά με την ασχετοσύνη και τις γνώσεις του). Προηγούμενος αντιδήμαρχος λοιπόν, ήταν ο Γιαννάκης σου, που τον έπαψε ο Στάμκος, γιατί ήταν και άσχετος και άχρηστος. Θα σου πρότεινα λοιπόν να μην μιλάς ΕΣΥ, γιατί ΕΣΥ είσαι αυτός που εκτίθεται, ανεπανόρθωτα κιόλας! Κάτσε τώρα να βλέπεις τις φωτογραφίες και να τον καμαρώνεις, γιατί όλα σε αυτό το Δήμο γίνονται για τα κλικ!!!!!!!!! Αν και πολύ θα ήθελα να μου πεις, τι ενέργειες έκανε σαν αντιδήμαρχος που είναι τώρα, σχετικά με την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, γιατί το κύριο ερώτημά μου ήταν αυτό!

      Διαγραφή
    4. Καλα που έφυγε και έχουμε δήμαρχο που κάνει κάτι για το δήμο μας γιατί ο Γιάννης είναι από τα καλύτερα παιδιά και αυτό που είναι θα το πει κατάμουτρα . ΑΛΛΑ ξέχασα εσυ μάλλον έχασες το φαγοπότι και τώρα από αφεντικό του δήμου εισαιυπάλληλος .άντε να μην κανό και διαφήμιση την εταιρία που ήταν χορηγός του Στάμκου

      Διαγραφή
    5. Γυριχιδη θα λέτε έσυς του σταμκου και θα κλαίτε.

      Διαγραφή
    6. Ποιος ξέρει τι σου έταξε ο χωριατοπαράγοντας και τον υποστηρίζεις έτσι! Μάλλον σε κέρασε καμιά τουλούμπα και σε έπιασαν τα συρώπια! Κατάμουτρα δε θα πει τίποτα αν δε πάρει τη συμβουλή από τα αφεντικά του (και αναφέρομαι σε αυτούς που τον περιτριγυρίζουν), αν και αυτοί που τον περιτριγυρίζουν δεν είναι και τίποτα σπουδαίες προσωπικότητες, αλλά το προσπερνάω, γιατί αν τα πει κατάμουτρα θα εκτεθεί όπως προχθές στο συμβούλιο! Άσε που να αρθρώσει δομημένο λόγο δε μπορεί!!! Έχω ακούσει παιδιά δημοτικού να εκφράζονται με πιο δομημένο λόγο!! Και δεν τον παίρνει να πέφτει σε τέτοιες αντιφάσεις!!! Ο μισθουλάκος του να μπαίνει και όλα καλά!!! (το φαγοπότι που αναφέρεσαι), στο είπα και πριν ότι εκτίθεσαι, αλλά εσύ το χαβά σου!!! Ούτε αφεντικό είμαι ούτε υπάλληλος! Ο Γιαννάκης σου και όλοι οι υπόλοιποι είναι υπάλληλοί μου!!! Και θα μάθουν να ακούν τη κριτική από το κόσμο και δε θα μου το παίζουν ιστορίες!!!Αν δε μπορεί να προσφέρει έργο από την αντιδημαρχία, να φύγει!!! Όσο για τη διαφήμιση που λες (που προσωπικά εμένα δε με απασχολεί) και το κανό -(το οποίο αποτελεί άθλημα)-(πάλι μου κάνεις ορθογραφικά, και θα σε βάλω τιμωρία) αν θες κανό, να πας στο Λουδία χεράκι-χεράκι με το Γιαννάκη!!! Κάντε και μια χορογραφία με τίτλο "χορεύοντας με τους άσχετους"

      Διαγραφή
    7. 8:53 το σύνολο των αντιδημαρχων που είχατε δεν ήξερε ορθογραφία τα έγραφες εσύ!!! Εγώ μπορεί να μην ξέρω ορθογραφία αλλά ξέρω να δουλεύω τίμια όχι να τρώω από τον Δήμο!!! Καλή τύχη στην καινούργια σου δουλειά και σταμάτα να ασχολησε γιατί εσύ τον έφερες τον Δήμο εδώ που είναι ελπίζω να συνεχίσει τι ρεζιλίκι σας από τον φουντουκιδη όσα εφαγες εφαγες!!!!

      Διαγραφή
    8. 12:14 εχεις τρελάθη με τον γυριχιδη του ζήτησες Δανίκα μάλλον και δεν σου έδωσε μα χαρα είναι ο Γιάννης ασχολησου με το πρόβλημα σου. και άσε να κάνουν το σωστό σαν νέα διοίκηση .

      Διαγραφή
    9. Προς 6:25. Πολύ καλά κάνεις και ξέρεις να δουλεύεις και προς τιμήν σου! Τώρα για το ποιος τρώει και ποιος θα φάει από το Δήμο είναι άλλο καπέλο! Έτσι κι αλλιώς 13 χρόνια είχε καλούς δασκάλους ο εν λόγω και θα του μάθανε τα κόλπα. Τα ρεζιλίκια του Φουντουκιδη είναι οι ίδιοι του οι σύμβουλοι που είναι ανεμομαζώματα από άλλους συνδυασμούς που βρήκαν νέα στέγη σε αυτόν, και ξέχασαν εν ριπή οφθαλμού το πολιτικό τους παρελθόν! Βλέπεις "είναι πολλά τα λεφτά Άρη", καιρός να φάνε λίγα ακόμα οι νέοι και άφθαρτοι.


      Προς 12:14. Δανεικά από κάποιον που δανείζεται να ζητήσω για ποιο λόγο? Αν θέλει του δανείζω εγώ. Ή καλύτερα αν υπάρχει πόθεν έσχες να βγουν όλα στη φόρα, για να δούμε ποιοι είχαν περιουσία από πριν εκλεγούν, και ποιοι έκαναν μετά, στις πλάτες του Δήμου. Με διαφάνεια και διαύγεια! Εξ άλλου το θέμα του εξ αρχής, ήταν να πάρει τη θέση για το μισθό, και αυτό το γνωρίζουν όλοι! Και οι εντός, και οι εκτός και οι επί τα αυτά!

      Διαγραφή
    10. Εισαι μάλλον από τα λαμόγια που τρώγατε και τώρα χάσατε την μαρμίτα έλα να σου δώσουμε μια σοδα

      Διαγραφή
    11. Γνωρίζεις και από τα του περιουσιακά στοιχεία βλέπω!
      Ποσο σε τσούζει άραγε ο συγκεκριμένος , που έχεις ψάξει μέχρι και το Ε9 του! Αλλά μάλλον θα σου έδειξαν κάποιου άλλου και μπερδεύτηκες , γιατί ο Γυριχιδης δεν έχει ΚΑΜΙΑ ανάγκη!
      Θέλει να προσφέρει και να βοηθάει τον Δήμο!
      Και οσοι τον γνωρίζουν το ξέρουν παρά πολύ καλά αυτό!
      Αλλά η κακιά και η ζήλεια του κόσμου και ΕΙΔΙΚΑ η δίκη σου, όπως φαίνεται ξεπερνάει τα ορια!
      Σας έχει πειράξει τόσο πολύ που μέσα σε 3 μήνες έχουν κάνει, όσα η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν ήταν αξία να πραγματοποιήσει!
      Αφήστε λοιπόν, τα πικρόχολα σχόλια, που είναι άκρως προσβλητικά για μια προσωπικότητα που προσπαθει καθημερινά για το καλό του τόπου του, κοιτάξτε την δουλειά σας, που μάλλον είναι ανύπαρκτη και βαρετη , για να ασχολείστε τόσο πολύ με τους άλλους και κάντε μας την χάρη να μας αδειάσετε την γωνιά!
      ( με σωστή ορθογραφία και σημεία στίξης παρακαλώ).

      Διαγραφή
    12. Ο πιο άξιος να γίνει αντιδήμαρχος Αθλητισμού!
      Μεγάλη ιστορία στις πλάτες του, γνωριζει κάθε πρόβλημα και το επιλύει!
      Αλλά είστε τόσο ανύπαρκτοι και άσχετοι μπροστά του, που μόνο η ΖΗΛΕΙΑ θα σας μείνει!

      Διαγραφή
    13. Ρε παιδιά γιατί υποκύπτετε σε τέτοια σφάλματα??? Διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια, και του 8:53 και του 8:33, εγώ βλέπω να λέγονται σκληρές αλήθειες. Ανεμομαζώματα έκανε ο φουντουκ μαζεύοντας όλα τα άστεγα του Θεοδωρίδη και του Στάμκου (βλέπε Μάγγο, Γυριχίδη, Δεληγιαννίδη και λοιπών) αφού οι περισσότεροι από αυτούς στις εκλογές του 19 κατέβαιναν με τους παραπάνω με τη σειρά που αναγράφονται. Οπότε για τι γνώστες και επιλυτές προβλημάτων μιλάμε ακριβώς??? Ας είμαστε λίγο σοβαροί και ρεαλιστές. Όλοι τους δοκιμάστηκαν στο πέρασμα των χρόνων και είδαμε τα αποτελέσματα.

      Διαγραφή
    14. Προς 1:15, να σε ενημερώσω πως κανείς δεν έχει δικαίωμα να ψάξει το Ε9 κανενός, εκτός αν διαταχθεί έρευνα από ανεξάρτητη αρχή. Για αυτό σου ανέφερα περί πόθεν έσχες! Για το οποίο αρμόδια είναι η υπηρεσία να το ζητήσει! Από τη στιγμή που είναι σε αυτή τη θέση και μιλάω για τον καθένα που είναι σε τέτοιες θέσεις, ο κόσμος και οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν ποιοι μπήκαν στη πολιτική και βγήκαν πλουσιότεροι, και ποιοι μπήκαν φτωχοί και βγήκαν πλουσιότεροι! Οι αρχές διαφανούς διοίκησης που μας έλεγαν και προεκλογικά! Κανείς από εμάς δε μασάει σανό και όλοι γνωρίζουμε τι γίνεται!

      Διαγραφή
  2. ΤΟ Στάδιο Αριδαίας γιατι δεν έχει τερεν όπως τα υπόλοιπα του Νομού κύριε Μπάτση ? κύριε Τζαμτζη κλπ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εσένα θα κάνουμε μια ανάθεση για κανταΐφι για τη έχεις πίκρα μεγαλη

      Διαγραφή
    2. μάλλον δεν γνωρίζεις καλα τον Γιάννη γιατί την δουλειά που κάνει εσυ ούτε στα όνειρα σου δεν μπορείς να κανείς πέρα ότι έπαιζε α εθνική έχει και μια οικογένεια που δεν έχει ανάγκη κανέναν άσε να ξέρω εγώ καλύτερα από τον καθένα .αλλά σαν και εσένα που λες βλακίες σε έχει γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελανι

      Διαγραφή
    3. Η δουλειά του ποια ήταν ακριβώς??? Παράγοντας ομάδας, προπονητής, πωλητής για λαχανάκια Γουαδελούπης και τώρα και πολιτικός???ΧΑΧΑΧΑΧΑ εδώ γελάνε και οι πέτρες!!! Προεκλογικά ο δικός σας έλεγε οι κατάλληλοι άνθρωποι με τα κατάλληλα πτυχία στις κατάλληλες θέσεις! Ο Γυριχίδης τι προσόντα έχει ακριβώς, και όχι μόνο αυτός, αλλά και οι άλλοι που είναι σε θέσεις για να καταλάβουμε λίγο. Το ότι έπαιζε Α΄ Εθνική δε μου λέει κάτι,- (και ο Ζαγοράκης πήρε το Euro, έπαιζε και αυτός Α΄Εθνική κατέβηκε και ΝΔ και τώρα πήδησε στο ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, κοίτα να δεις που έχουν και κοινά με το Γιάννη, διακοσμητικοί είναι και οι δυο έτσι κι αλλιώς)- αν ήταν καλός θα συνέχιζε να κάνει καριέρα στο άθλημα, προφανώς κάτι στράβωσε και δε πήγε πολύ καλά αυτό! Είναι γνωστό ότι είναι και οξύθυμος, οπότε το προσμετράω και αυτό, υποτίθεται υπάρχει και μια πειθαρχία στον αθλητισμό. Πράγμα που σαν προσωπικότητα, εμένα τουλάχιστον δε μου τη βγάζει. Οπότε ο αμέσως επόμενος τρόπος για να βιοποριστεί κάποιος είναι να είναι άσχετος σε όλους τους τομείς και να ασχοληθεί με τη τοπική αυτοδιοίκηση! Με συγχωρείτε, αλλά αν θέλουμε τέτοιους ανθρώπους οι Γιαννιτσώτες, σε θέσεις ευθύνης ο Δήμος δεν έχει καμία ελπίδα! Και ναι τους είδαμε και στη προηγούμενη Δημοτική Αρχή και σε κάθε Δημοτική Αρχή που θα έρχεται στην επιφάνεια!

      Διαγραφή
    4. Το πρόβλημα σού ή μάλλον το ζόρι σου ποίο ακριβώς είναι.???? προσβάλεις ένα άνθρωπο και τούς γύρω τού έτσι γιατί απλά δεν τον γουστάρεις.... κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου και βγάζεις χολή..
      Μάλλον σας ενοχλεί πολύ το ότι η τωρινή δημοτική αρχή κάνει πράγματα....

      Διαγραφή
    5. 4:12 μάλλον εισαι απότα μεγαλα ρεμάλια της ζωής γιατί και μόνο που απαξίωνης το επάγγελμα αυτού του ανθρώπου και γενικά όσοι κάνουν αυτή την δουλειά δείχνει τη άνθρωπος εισαι αν εισαι.

      Διαγραφή
    6. Για θύμισε μου πόσες απευθείας αναθέσεις πήρε συγκεκριμένο μαγαζί στα φανάρια; ;;;;;

      Διαγραφή
    7. Προς 6:40 και 6:47 και το κλείνω εδώ. Από τη στιγμή που ένας άνθρωπος επέλεξε να ασχοληθεί με τα κοινά, θα κάτσει να ακούσει και να υποστεί και την αντίστοιχη κριτική, άλλες φορές καυστική και άλλες λιγότερο καυστική.
      Τον συγκεκριμένο, τον κρίνω για το πολιτικό του παρελθόν και τα πολιτικά του πεπραγμένα, και τον κάθε ένα από αυτούς που έχουν υποπέσει σε αντίστοιχα σφάλματα. Καυστικός αλλά δίκαιος όσον αφορά την αλήθεια! Θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό πολύ καλά, γιατί είναι και παλιά καραβάνα στο κουρμπέτι. Ψαχτείτε λίγο και στα δημοσιεύματα της εποχής, τότε που δήλωνε την υποψηφιότητά του με τον Φουντουκ και θα σχηματίσετε ολοκληρωμένη άποψη!! Εξ άλλου από τη στιγμή που επέλεξε να εμπλακεί στα κοινά, ο καθένας, έχει κάθε δικαίωμα να σχολιάζει τα πολιτικά κακώς κείμενα που έπραξε!! ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΩ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ! Γιατί από τη μεριά μου, του ασκώ κριτική σε πολιτικό επίπεδο, από τη στιγμή που έχω το δικαίωμα του σχολιασμού να το κάνω θα το κάνω. Αν ήθελε χάϊδεμα στα αυτιά, να πάει για μασάζ, η πολιτική έχει σκληρό ράπισμα και κριτική, και θέλει στομάχι. Αν δε μπορεί κάποιος να την υποστεί η πόρτα της εξόδου, είναι στη συνήθη θέση της!!!

      Διαγραφή
    8. Το θέμα είναι πως κρίνεται έναν άνθρωπο με τόσο κακιά και μίσος και όχι μόνο πολιτικά αλλά και προσωπικά χρησιμοποιώντας εξευτελίστηκα και ντροπιάστηκα λόγια , κρύβοντας τον εαυτό σας πίσω από την ανωνυμία!
      Κρίνεται ακόμη και την δουλειά του, με αισχρή ειρωνεία και χυδαίο τρόπο!
      Και μάλλον έχει ΤΟΣΑ προσόντα, που μπορεί να κάνει όσες δουλειές θέλει και παράγοντας και προπονητής και πωλητής για λαχανάκια Γουαδελουπης όπως ειπατε!
      Και εννοείται και ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
      Μάλλον εσείς είστε ο ανίκανος της συγκεκριμένης φάσης!
      Που στη μίζερη ζωή σας έχετε μάθει μόνο να προσβάλετε και να χλευάζετε!
      Αλλά όπως λέει και ο σοφός απλός λαός «Ότι δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια»
      Λυπάμαι για το τι άνθρωποι κυκλοφορούν γύρω μας και στην πόλη μας! Ξεπεσμός τίποτα άλλο!

      Διαγραφή
  4. Τελικά σας πόνεσε που Γιάννης έφυγε και πήγε με τον Φουντουκίδη αλλά καλα να πάθετε γιατί το παίζατε αλαζονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννη,30 πτυχία νομικης να πάρεις δεν τον φτάνεις τον Γυριχιδη ούτε στο μικρό του δακτυλάκι.εργατικος και τίμιος. σε όλη του τη ζωή.δεν έχει δώσει δικαίωμα και ας μην έχει πτυχίο σαν εσένα.ο κόσμος κατάλαβε και ειδικά στο Τσαλι και σε μαύρισε σε αντίθεση με τον Γυριχιδη που τον έβγαλαν από τους πρωτους. σταματά να γραφεις ανώνυμα γιατί σε έχει πάρει χαμπάρι όλο το Τσαλι. ασχολησου με τη δουλειά σου και την οικογένεια σου και άσε τον Γυριχιδη να κάνει αυτό για το οποίο τον ψήφισαν οι δημότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.