Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στις εγκαταστάσεις του ΔΙ.ΠΑ.Ε. στο Κιλκίς ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος ΠιερρακάκηςΤη διαβεβαίωση ότι το υπουργείο Παιδείας θα είναι αρωγός του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) έδωσε ο αρμόδιος υπουργός, Κυριάκος Πιερρακάκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής του επίσκεψης στις εγκαταστάσεις του τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης του Πανεπιστημίου, στο Κιλκίς.
Επισήμανε, δε, πως ήδη έχουν προχωρήσει δράσεις ενίσχυσης του ΔΙ.ΠΑ.Ε., και τόνισε τη στενή και αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του υπουργείου και της νέας πρυτανικής αρχής.
Ο πρύτανης του ΔΙ.ΠΑ.Ε. Σταμάτης Αγγελόπουλος, κατά τη συνομιλία του με τον υπουργό Παιδείας, επισήμανε ότι βασικός στόχος της νέας πρυτανικής αρχής είναι η ενδυνάμωση των περιφερειακών τμημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, η διασύνδεσή τους με την επιχειρηματικότητα και η αξιοποίηση του κοινωνικού κεφαλαίου των περιοχών όπου εκτείνεται το Πανεπιστήμιο. Ο κ. Αγγελόπουλος παρουσίασε στον κ. Πιερρακάκη το σχέδιο ανάπτυξης του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και ειδικότερα, του κόμβου του Κιλκίς μέσω της δημιουργίας παράλληλου προγράμματος σπουδών, που θα είναι  απόλυτα συναφές με τον επιστημονικό προσανατολισμό του τμήματος και της σχολής. 
Ο κ. Πιερρακάκης περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του τμήματος και συνομίλησε με τα μέλη ΔΕΠ του ακαδημαϊκού ιδρύματος, το προσωπικό και τα μέλη του συλλόγου φοιτητών και φοιτητριών του τμήματος. Στην ξενάγηση και στην ενημέρωση που ακολούθησε παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, οι αντιπρυτάνεις του Πανεπιστημίου, μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, καθώς και φορείς της πόλης του Κιλκίς.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.