Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν


Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τίθεται ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν με απόφαση του Προέδρου, Ν. Ανδρουλάκη.

Ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ.

Οι παράνομες συνταγοραφήσεις 
Ο αποπεμφθείς από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής, διώκεται για παράνομες συνταγοραφήσεις κατά την εποχή που ασκούσε το επάγγελμά του, ως ψυχίατρος. 

Τον βουλευτή ενημέρωσε ο γραμματέας του κόμματος, με την Χαριλάου Τρικούπη να διαμηνύει: "Είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα , έως ότου διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, δεν έχει θέση στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ". 

Μετά τη διαγραφή του Μπαράν Μπουρχάν, το ΠΑΣΟΚ μετρά πλέον 31 βουλευτές. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Στενοχώρια μηδέν. Θα τον πάρει η Ν.Δ έχοντας την πεπατημένη οδό να μαζεύει τα σκουπίδια από τους πράσινους κάδους. Ο μύλος του Μητσοτάκη είναι σαν τις πρώην χωματερές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ τι γυρεύεις μέσα στους κάδους ;

      Διαγραφή
    2. Εσένα έψαχνα 8:24 και τελικά βρήκα τον Μπουρχαν. Ξέρεις ότι είμαι φανατικός ρακοσυλλέκτης ηλίθιων; Οπότε πρόσεχε γιατί όπως καί νά έχει θα πέσεις κάποια στιγμή στην συλλογή μου...

      Διαγραφή
  2. να γιατι η αντιπολιτευση είναι πίσω -20% γεμάτη και αυτή απο λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.