Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Αλμωπίας: Ενημερωτική δράση για την «Πρόληψη του καρκίνου στο γυναίκειο φύλλο»


Ο Δήμος Αλμωπίας ενθαρρύνει και υποστηρίζει την υλοποίηση δράσεων και παρεμβάσεων στην κοινότητα που αφορούν την πρόληψη, την αγωγή και προαγωγή υγείας όλων των πολιτών.

Στέκεται αρωγός και συνδράμει στην υλοποίηση της δράσης του Κέντρου Υγείας Αριδαίας σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο της κοινότητας των Προμάχων που αφορά την «Πρόληψη του καρκίνου στο γυναίκειο φύλλο» και σας καλεί να συμμετέχετε σ αυτήν.

Η Δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10/04/2024 και την Τετάρτη 24/04/2024 από τις 9:30 π.μ. έως στις 13:00 μ.μ. στο Περιφερειακό Ιατρείο των Προμάχων και θα περιλαμβάνει:

- Δωρεάν διενέργεια τεστ Παπανικολάου στις γυναίκες ηλικίας 18 και άνω.

Η διενέργεια του τεστ θα γίνεται στο περιφερειακό ιατρείο των Προμάχων, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από τις μαίες του Κέντρου Υγείας Αριδαίας κατόπιν ραντεβού στην κα Νέμτση Άννα στο τηλέφωνο 6983634081.

- Ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου στο γυναίκειο φύλλο από την κοινωνική λειτουργό, την επισκέπτρια υγείας, τις μαίες και την αγροτικό ιατρό του Κέντρου Υγείας Αριδαίας.

Ο Αντιδήμαρχος Χατζηδημητριάδης Γεώργιος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.