Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο του 1ου ΕΚ Γιαννιτσών για τη δωρεά υλικού



Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΚ Γιαννιτσών ευχαριστεί θερμά την κ. Μ. Λ.  για τη δωρεά εργαστηριακού υλικού για το Εργαστήριο Νοσηλευτικής και της εύχεται καλή σταδιοδρομία και εκπλήρωση όλων των στόχων της σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ευχόμαστε η μεθοδικότητα, η στοχοπροσήλωση, η επιμονή, η αισιοδοξία, η θετική στάση, η διαρκής πρόοδος και  η εξέλιξη συνοδευόμενα με το χαμόγελο να συνεχίσουν να χαρακτηρίζουν και να συνοδεύουν την επιτυχημένη διαδρομή της.  
Η κ. Μ.Λ., υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, δεν λησμονεί την αφετηρία τής τόσο επιτυχημένης πορείας της, που ήταν η φοίτηση στο ΕΠΑΛ. Η επίσκεψή της στο σχολείο μας και η αναγνώριση της συμβολής που αυτό είχε στη ζωή της, μάς συγκίνησαν πολύ, δίνοντάς μας κουράγιο για τη συνέχεια, ενώ η διαδρομή της αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα για όλους.      
 Η Διευθύντρια του ΕΚ Γιαννιτσών
 Αικατερίνη Οικονομίδου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.