Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας: Yλοποίηση Ευρωπαϊκού Προγράμματος etwinning με θέμα το σχολικό εκφοβισμό



Τη φετινή σχολική χρονιά 2023-2024 υλοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας ευρωπαϊκό πρόγραμμα 
etwinning με θέμα το σχολικό εκφοβισμό. Στη δράση συμμετείχαν 10 χώρες και 27 εκπαιδευτικοί με τις τάξεις τους, έχοντας ως μήνυμα το “Don’tbeabully, benice”. Στο πλαίσιο του προγράμματος, οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν κοινές δραστηριότητες με στόχο την ενημέρωση των μαθητών και την καλλιέργεια στάσεων και πεποιθήσεων, ώστε να προλαμβάνονται περιστατικά εκφοβισμού και βίας εντός και εκτός του σχολικού περιβάλλοντος.

Οι μαθητές του τμήματος Γερμανικών της ΣΤ’ τάξης συμμετείχαν στη συμπλήρωση ερωτηματολογίου και στον σχεδιασμό του λογότυπου του σχολείου μας, με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό. Οι μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης συνεργάστηκαν με ενθουσιασμό συμμετέχοντας σε όλες τις δραστηριότητες με αποκορύφωμα την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά με τους μαθητές όλων των χωρών και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν ευχές. Συντονιστές της δράσης για το σχολείο μας η εκπαιδευτικός Αγγλικών Παπατόλιου Ευαγγελία και ο δάσκαλος της Β’ τάξης Βογιατζής Αλέξανδρος.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.