Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διονύσης Σταμενίτης: «Παραχωρούνται δύο λυόμενα από την ΚτΥπ στο Γυμνάσιο Άρνισσας»


Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Πέλλας, Διονύση Σταμενίτη ανακοινώνεται ότι σε συνεργασία με το ΔΣ της ΚτΥπ ΑΕ και ύστερα από αίτημα του Δήμου Έδεσσας παραχωρούνται δύο λυόμενες αίθουσες στο Γυμνάσιο της Άρνισσας για την κάλυψη των αναγκών.

Αναφορικά με το θέμα ο Υφυπουργός, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης: «Με ικανοποίηση σήμερα ενημερώθηκα ότι υλοποιήθηκε το αίτημα του Δημάρχου Έδεσσας για την παραχώρηση δύο λυόμενων αιθουσών. Σε άριστη συνεργασία με το ΔΣ της ΚτΥπ βρισκόμαστε σταθερά δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα ώστε με άμεσες παρεμβάσεις να καταφέρνουμε να καλύπτουμε τις ανάγκες που ανακύπτουν».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Για τα αυτονόητα βγάζεις ανακοίνωση κοτζάμ υφυπουργός για τα μικρά και εδώ και μήνες γνωρίζεις για την ακαρπία και δεν κάνεις τίποτα .Μόνο βόλτες στα πανηγύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο είναι το αυτονόητο; Το 2024 τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα σε κοντέινερ; Αυτή είναι η ανάπτυξη τους;

      Διαγραφή
  2. Μεγάλο έργο μπράβο!!!!.. Αλλά για τόσα είμαστε. Τι άλλο μπορεί να θέλει ένας τόπος σαν την Πέλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοντός ψαλμός αλληλούια θά τό νιώσουν σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για αυτά τα δύο κοντεινερ έβγαλε δελτίο.Την άλλη φορά έβγαλε για δέκα θρανία και δέκα καρέκλες. Και έκανε συναγωνισμό με το νεαρό βουλευτή για αυτό.Κρίμα γιατί τόση φτήνια για τόσο μικρά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.