Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιστορικό καφέ–μπαρ της Θεσσαλονίκης με Γιαννιτσιώτες ιδιοκτήτες, κλείνει μετά από 23 χρόνια!




Κλείνει μετά από 23 χρόνια λειτουργίας το ιστορικό καφέ – μπαρ "Eden" που βρίσκεται στην οδό Καλαποθάκη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι ιδιοκτησίας (και) των αδελφών Χρήστου και Γιώργου Καϊσούδη από τα Γιαννιτσά.

Οι αδερφοί Καϊσούδη μαζί με τον Νίκο Στεφανίδη και τον Στέφανο Ταυρίδη δημιούργησαν στην δεκαετία του ενενήντα το Μύλο. Με το κλείσιμο του Μύλου προχώρησαν στη δημιουργία του Εδέμ, στέκι για δεκαετίες πνευματικού και καλλιτεχνικού κόσμου της πόλης αλλά και Αθηναίων καλλιτεχνών και ανθρώπων της πνευματικής ζωής που συνήθισαν να συχνάζουν εκεί. Στα τραπέζια του στον πεζόδρομο συναντήθηκαν συγγραφείς, μουσικοί, ηθοποιοί, αλλά και παλαιοί θαμώνες του Μύλου που συνέχισαν με ένα τρόπο την ιστορία που είχε ξεκινήσει στον πολυχώρο στα μέσα του 90.

Το συγκεκριμένο μαγαζί αποτέλεσε επίσης αγαπημένο στέκι πολλών μελών πολιτικών και δημοτικών παρατάξεων, αλλά και ανθρώπων του πολιτισμού, του αθλητισμού και των τεχνών. Μάλιστα, το καφέ – μπαρ ήταν στέκι πρώην δημάρχων της Θεσσαλονίκης όπως του Γιάννη Μπουτάρη και του Κωνσταντίνου Ζέρβα αλλά και του νυν δημάρχου Στέλιου Αγγελούδη, οι οποίοι έκαναν εκεί τις συναντήσεις τους, ενώ παρακολούθησαν και τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του καταστήματος, το "Eden" αποχαιρετά τους φίλους του με ένα πάρτι στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου, ευχαριστώντας τους για τα 23 χρόνια συντροφιάς.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.