Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Edessa Cherry Festival: Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 31/5



EDESSA CHERRY FESTIVAL
Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στους Επιχειρηματίες της Περιοχής
Πρωτογενής τομέας, Τουρισμός και Επιχειρηματίες ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Με στόχο την συστηματική ανάδειξη του Κερασιού ως μοναδικού τοπικού προϊόντος και την διασύνδεσή του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό σε επίπεδο Δήμου Έδεσσας, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Edessa Cherry Festival.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/05/2024 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Έδεσσας, συναποφασίστηκε από τους παρόντες επιχειρηματίες εστίασης, η διοργάνωση του Edessa Cherry Festival το οποίο θα οργανωθεί στις 14 -15 και 16 Ιουνίου. Λεπτομερές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο επόμενο διάστημα.

Όσοι επιχειρηματίες εστίασης ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Edessa Cherry Festival, με τις επιχειρήσεις τους, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 31/05/2024.

Η εκδήλωση έχει σε μεγάλο βαθμό σχεδιασθεί στις συναντήσεις με τους επιχειρηματίες που έχουν ανταποκριθεί έως σήμερα με την συνδρομή του συλλόγου Καφεζυθεστιατόρων Έδεσσας. Στο Edessa Cherry Festival συμμετέχουν φορείς και επιχειρηματίες της περιοχής, με θεματικές αναφορές τα βασικά αγροτικά προϊόντα της περιοχής και συγκεκριμένα το κεράσι προσπαθώντας παράλληλα να ενισχύουμε την τοπική επιχειρηματικότητα. Η εκδήλωση οργανώνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Έδεσσας και συγκεκριμένα του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού και Κλιματικής Αλλαγής Ιωάννη Τσακίρη και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης & Ισότητας των Φύλων Ελένη Λαζάρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Edessa Cherry Festival στο www.edessacity.gr καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 2381023101 ή στο 6936731739 με την Κα Νεδέλκου Εύα.

To Edessa Cherry Festival είναι γεγονός. Γιορτάζουμε το κεράσι, αναδεικνύουμε τον τόπο μας, αγκαλιάζουμε τις συνεργασίες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.