Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες διαγράμμισης στην ΕΟ 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΕργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 17 Μαΐου έως και το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 

Πρόκειται για εργασίες διαγράμμισης οριογραμμών, άξονα και κόμβου στα σημεία όπου είχαν πραγματοποιηθεί εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα:

- Στον Ισόπεδο Κόμβο Αγίου Αθανασίου και στις ευθείες μετά τον κόμβο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Χαλκηδόνα

- Στον κόμβο Διαβατών με Νέα Μαγνησία (εγκαταστάσεις της  επιχείρησης “Lidl”) και στον κόμβο με την εξωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, από τη Χ.Θ 8+800 έως και τη Χ.Θ. 10+200 περίπου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας 

     Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.