Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα Γιαννιτσά σήμερα ο Μητσοτάκης, την Κυριακή ο Κασσελάκης- Σε Άρνισσα, Έδεσσα & Γιαννιτσά το Σάββατο ο Ανδρουλάκης



Σήμερα (Παρασκευή) το απόγευμα επισκέπτεται τα Γιαννιτσά ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο προεκλογικής του περιοδείας στη Βόρεια Ελλάδα, ενόψει των ευρωεκλογών. Σύμφωνα με τη ΔΕΕΠ Πέλλας, ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται στα Γιαννιτσά (καφέ "Με Χρώμα") στις 5.30 το απόγευμα και θα συνομιλήσει με πολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιήσει και πολιτική ομιλία μπροστά από το εν λόγω καφέ ("Με Χρώμα"- πρώην "Εσαεί"), με ηχητική κατεύθυνση της μικροφωνικής προς τον πεζόδρομο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης θα βρίσκεται και θα περιοδεύσει στον πεζόδρομο Γιαννιτσών την Κυριακή 19 Μαϊου, στις 6.00 το απόγευμα και θα έχει συναντήσεις με πολίτες και επαγγελματίες.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφθεί το Ν. Πέλλας, αύριο, Σάββατο 18 Μαϊου. Συγκεκριμένα, στις 10:30 θα επισκεφθεί την Άρνισσα (Καφέ Sweet & Salty) και θα συναντηθεί με αγρότες. Στις 11:30 θα βρίσκεται στην Έδεσσα στον κεντρικό πεζόδρομο (σημείο συνάντησης: Καφέ Δέλτα). Στις 13:00 θα επισκεφθεί τα Γιαννιτσά (σημείο συνάντησης: αρχή Πεζοδρόμου).





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.