Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΣ Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος»: 31ος Εικαστικός Μήνας Μάϊος- Σύντομος Απολογισμός



Η εικαστική εκδήλωση θεσμός που διοργανώνει ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» κάθε χρόνο, τον μήνα Μάϊο, στην Έδεσσα, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 31 Μαρίου 2024. Στον φιλόξενο χώρο του Παρθεναγωγείου στην Έδεσσα πραγματοποιήθηκαν εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, εκδηλώσεις λόγου και μουσικής. Οι επισκέπτες έμειναν ικανοποιημένοι από τις δημιουργίες των καλλιτεχνών και καλλιτέχνιδων που φιλοξένησε ο Σύλλογος. Το Ωδείο Δήμου Έδεσσας και η καλλιτεχνική διευθύντρια Ευαγγελία Βελλή Κοσμά φρόντισαν να «ντύσουν» μουσικά τις βραδιές των εγκαινίων. 

Ο 31ος Μήνας Μάϊος φέτος περιλάμβανε τις ακόλουθες εκθέσεις: 

-7 έως 10 Μαΐου 2024 έκθεση ζωγραφικής των  Κατερίνα Μελισσανίδου και Έφη Λαμπρίδου. 

-11 έως 17 Μαΐου 2024 έκθεση ζωγραφικής του Αντώνη Αντωνιάδη. 

-18 έως 24 Μαΐου 2024  έκθεση ζωγραφικής του Σάμη Ταμπώχ. 

-25 έως 31 Μαΐου 2024 έκθεση φωτογραφίας του Σάββα Παπαδόπουλου. 

  Από το Ωδείο του Δήμου συμμετείχαν οι: Σοφία Λιολιοπούλου (φλάουτο), Αλέξανδρος Σωφρόνης (τρομπέτα), Θοδωρής Πέικος (κιθάρα) και Ηλίας Κεσίσογλου, (πιάνο), κάθε Σάββατο των εγκαινίων.

Επιπλέον την  Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 η χορωδία του Συλλόγου «Ηχώ των καταρρακτών» γέμισε με ανοιξιάτικες νότες τον κήπο του Παρθεναγωγείου. Την

Κυριακή 26 Μαΐου 2024 έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Επίκουρος, ο κηπουρός της σοφίας» (εκδ.Μολύβι) της Μερόπης Βλάχου, εικονογράφηση Κατερίνα Αντωνοπούλου. 

Θερμές ευχαριστίες στον Δημήτρη Μπέλμπα ηχολήπτη του Συλλόγου. Στο μέλος του Συλλόγου Νένη Σύρκου, η οποία δημιούργησε και επιμελήθηκε τις αφίσες των εκδηλώσεων. Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους όσους κατέθεσαν τα έργα τους ενώπιον του κοινού της πόλης αλλά και όλους και όλες που επισκέφτηκαν τις εκθέσεις.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας. 





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.