Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (ΠΟΑΣΑ) εκλέχθηκε ο Γιάννης Κατσικάς



Στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.) εκλέχθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πέλλας, Γιάννης Κατσικάς, ο οποίος παράλληλα ορίστηκε, με ομόφωνη απόφαση του νέου Δ.Σ., υπεύθυνος του Τμήματος Γυναικών.

Οι αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν στο 24ο Συνέδριο της Π.Ο.Α.Σ.Α. που έγινε στις 29 και 30 Μαϊου, στα Καμμένα Βούρλα Φθιώτιδας.

Σε ευχαριστήρια ανάρτησή του ο κ. Κατσικάς επισημαίνει τα εξής:

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συναδέλφους που με εξέλεξαν στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.), στο πλαίσιο των εργασιών το 24ου Εκλογοαπολογιστικού Πανελλήνιου Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στα Καμένα Βούρλα. 

Επίσης, ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Δημήτρη ΜΠΕΤΤΑ, που με πρότεινε και με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., ορίστηκα υπεύθυνος του Τμήματος Γυναικών."

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.