Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με 47χρονο που βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο – Τον εντόπισε η καμαριέρα


Νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε, εντοπίστηκε ένας άνδρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr πρόκειται για άνδρα 47 ετών ελληνικής καταγωγής, ο οποίος διέμενε εδώ και έναν μήνα στο ξενοδοχείο. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν κλειστό χαρακτήρα και οι μοναδικές στιγμές που έβγαινε από το δωμάτιο ήταν για να πάρει καφέ από την τραπεζαρία, ενώ ήταν συνεπής στις οικονομικές του συναλλαγές με την επιχείρηση.

Πώς εντοπίστηκε νεκρός ο 47χρονος
Από το Σάββατο ο άνδρας δεν είχε δώσει σημάδια ζωής. Η καμαριέρα χτύπησε την πόρτα χωρίς όμως να απαντήσει κανείς, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο προσωπικό του ξενοδοχείου. Τελικά, εργαζόμενοι του ξενοδοχείου μπήκαν στο δωμάτιο και στην προσπάθειά τους να τον εντοπίσουν, διαπίστωσαν πως ήταν μαγκωμένη η πόρτα της τουαλέτας. Λίγο αργότερα  βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα και ειδοποίησαν την αστυνομία. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, οι αρχές φαίνεται πως αποκλείουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.