Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

9 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια κατέκτησε ο ''Μ. Αλέξανδρος'' Γιαννιτσών στο πρωτάθλημα KICK BOXING Βορείου Ελλάδος



Μεγάλη επιτυχία για τον Αθλητικό Σύλλογο Μακεδονίας ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχε στο Πρωτάθλημα KICK BOXING Βορείου Ελλάδος MACEDONIAN CUP , της Ελληνικής Ομοσπονδίας KICK BOXING ΠΟΚ, στο ΔΑΚ Πολίχνης Θεσσαλονίκης και απέσπασε 9 χρυσά και 2 αργυρά μετάλλια.

Στο Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος αθλητές συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας από την Βόρεια Ελλάδα ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την διοργάνωση ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Τριανταφύλλου.

Ο ¨Μ.Αλέξανδρος¨ συμμετείχε με 7 αθλητές του ,οι οποίοι αγωνίστηκαν σε 2 κατηγορίες, και τον προπονητή τους Μάστερ Δημήτρη Ινδόπουλο .

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι 4 αθλητές που αγωνίστηκαν στην Α' κατηγορία παίδων – κορασίδων και είναι οι εξής : Τσορλίνη Στεφανία (3 χρυσά μετάλλια), Κιτσόπουλος Σωτήρης (2 χρυσά μετάλλια), Καριοφύλλης Δημήτρης (2 χρυσά μετάλλια) και Αυγερινός Γιώργος (1 χρυσό μετάλλιο). Χρυσό μετάλλιο επίσης κατέκτησε στην κατηγορία εφήβων – νεανίδων ο Εμμανουηλίδης Γιάννης και αργυρά μετάλλια οι : Γιαννακίδης Αθανάσιος και Εμμανουηλίδης Γιώργος.

Οι αθλητές προετοιμάζονται για την επόμενη συμμετοχή τους πυ θα είναι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING 2024 στις 28-29 & 30 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.  




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.