Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Γαλλίδα Στεφανί Φραπάρ θα σφυρίξει στον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού



Η Στεφανί Φραπάρ θα είναι αυτή που θα σφυρίξει τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο που θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου.
Η Γαλλίδα διαιτητής έχει σφυρίξει σε δυο παγκόσμια κύπελλα γυναικών το 2014 και το 2019, ενώ την ίδια χρονιά επιλέχθηκε να διαιτητεύσει και τον τελικό του Super Cup. Βοηθοί της Γαλλίδας ρέφερι θα είναι οι Μικαέλ Μπερσεμπρού, Στίβεν Τορεγκρόσα, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR οι Χαμίντ Γκεναουί, Ψαρρής.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Για 1η φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας θα διαιτητεύσει γυναίκα τον τελικό αγώνα της διοργάνωσης, καθώς η Γαλλίδα Stephanie Frappart ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να διευθύνει τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2024 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (25/05/2024, 20:30).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Stephanie Frappart ήταν η 1η γυναίκα διαιτητής, η οποία διαιτήτευσε αγώνα τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου Ανδρών (Μουντιάλ 2022: Γερμανία-Κόστα Ρίκα), τελικό Κυπέλλου Γαλλίας, αρκετούς αγώνες στη Ligue 1, στο Champions League ανδρών και το Europa League ανδρών. Επιπλέον, η κ. Φραπάρ αναδείχθηκε καλύτερη διαιτητής στον κόσμο το 2019, το 2020, το 2021 και το 2022.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Γυναίκα διαιτητής και απο χώρα πολυτελείας νομίζω οτι σας κάνουν χάρη. Και καλα ο ΠΑΟ που έχει ιστορία σε Ελλάδα & Ευρώπη το αξίζει. Εκείνο το μαγαζάκι - μικρομπακαλικο που λέγεται ΑΡΗΣ και μπορεί να πρωταγωνιστήσει μόνο στην super league 2 μήπως έπρεπε να του φέρετε σφυρίχτρα από το Κουρδιστάν; Προνομιακή μεταχείριση για τους yellow-σκώληκες πού θα μπορούσατε να τους βάλετε να παίξουν με την τριπλέτα (Βαρούχας - Σπάθας - Μελισσανίδης) ώστε να μήν σκουζουν. Περιμένω τις δηλώσεις του καραγκιόζη Άκη Μάντζιου μετά το παιχνίδι γιατί είμαι σίγουρος ότι θα εμπεριέχουν αναφορές όχι για τον τελικό που θα χάσουν 2-0 (το δίνω ακριβές σκορ) αλλά για την ήττα απο τον μεγάλο ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και την μισοευκαιρία του Χατζησαφι στο 92'. ...(ΗΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.