Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη σε μαθητές και γονείς για τις πανελλαδικές εξετάσεις


Αγαπητοί μαθητές-τριες, αγαπητοί γονείς ...
Ξεκινούν την Πέμπτη 30 Μαΐου για τα ΕΠΑΛ και την Παρασκευή 31 Μαΐου για τα ΓΕΛ οι πανελλαδικές εξετάσεις.
Σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ρίχνονται στον στίβο των εξετάσεων, εύχομαι υγεία, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!
Όμως η επιτυχία ή η αποτυχία στις εξετάσεις δεν αποτελεί δείκτη ευτυχίας. Είναι η αφετηρία μιας διαδρομής και η οριοθέτηση νέων στόχων. Αναμφίβολα πρόκειται για μια ξεχωριστή, πολύ σημαντική, πολύ κρίσιμη διαδικασία αλλά όχι η κρισιμότερη. Θα ακολουθήσουν άλλες στιγμές, επίσης καθοριστικές, στη ζωή...
Για αυτό λοιπόν, γονείς και μαθητές, πριν και πάνω απ΄ όλα, πρέπει να θυμούνται ότι οι εξετάσεις και η επιτυχία ή η αποτυχία σε αυτές δεν είναι το παν. Ακόμα και αν η έκβαση δεν είναι αυτή που περιμένουν ή επιθυμούν, μπορούν πάντα να διδαχθούν από το αποτέλεσμα, να γίνουν πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί.
Όλοι πρέπει να θυμόμαστε ότι πραγματικός νικητής στη ζωή είναι εκείνος που επιμένει να μοχθεί και να αγωνίζεται για έναν καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο αύριο…
Ευχαριστώντας εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς για την συνεργασία που είχαμε στη σχολική χρονιά που πέρασε, δηλώνω ότι ως Δημοτική Αρχή Πέλλας θα είμαστε πάντα δίπλα σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους γονείς για την μεγαλειώδη προσπάθεια που δίνουν για την πρόοδο των παιδιών τους.

Καλή δύναμη και κάθε επιτυχία σε όλες και όλους!

Ευστάθιος Φουντουκίδης
Δήμαρχος Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ενας καταστηματαρχης29 Μαΐου 2024 στις 8:53 π.μ.

    Θελω με την ευκαιρια της αναρτησης να επισημανω κατι. Χθες το απογευμα, μετά την καταιγίδα στα γιαννιτσα, ο δήμαρχος σταθης φουντουκιδης και ο αντιδημαρχος νικος δοντσης βγηκαν στην χατζηδημητριου εκαναν αυτοψια του προβληματος με την πλημμυρα που δημιουργηθηεκ και ρωτησαν τους καταστηματαρχες αν επαθε κανεις κατι......και μας υποσχεθηκαν οτι θα λυθει το προβλημα αυτο της πολης συντομα........λαβετε υποψιν πριν καναμε εντονη διαμαρτυρια στον προηγουμενο ειμασταν 20 ατομα εξω απο το γραφειο του ....και δεν μας δεχοταν......απο τις φωνες ομως αναγκαστηκε ..........και μας υποσχεθηκε οτι δεν θα κανει .........ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΟΝΤΣΗ ΜΗΝ ΠΑΙΝΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ

      Διαγραφή
    2. Προς 8:53, αν δε δούμε φωτογραφικό ενσταντανέ της εν λόγω αυτοψίας από τους παρατρεχάμενους δε πιστεύουμε τίποτα! Συν τοις άλλοις χθες, για να περπατήσουν οι πολίτες, έπρεπε να βγουν με φουσκωτές βάρκες μέχρι τη πλατεία λάσπης. Τώρα πως αυτοί οι δυο βρέθηκαν εκεί είναι ένα θεματάκι λίγο.

      Διαγραφή
    3. Λοκατζήδες από κούνια!!!😂🤣

      Διαγραφή
  2. Όλοι μαζί σου στις ευχές για μαθητές και γονείς. Στον "ένα καταστηματάρχη" την συμπάθεια μου για την άκομψη βλακεία του και την νηπιακή του συμπεριφορά. Με τέτοιες πρακτικές ο Δήμος δεν μπορεί να διοικηθεί όπως επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι και για τα "στημένα" θέλει τέχνη. Μέχρι τώρα όμως δείχνετε ότι είστε ατάλαντοι και σε αυτήν... ($$$)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.