Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ομιλητής σε ημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας ο Γιώργος Παπαπροδρόμου




Σε ημερίδα με τίτλο "Εφηβεία: Βία και εξαρτήσεις", που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Αντιναρκωτικής Δράσης P.A.D.A. Αντιστράτηγο ε.α. και Επίτιμο Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Ιωάννη Ραχωβίτσα, συμμετείχε ο συντοπίτης μας αντιστράτηγος ε.α., ειδικός σε θέματα Αντιμετώπισης Κυβερνοεγκλήματος, πρώην Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., Γιώργος Παπαπροδρόμου. 
Στόχος της ημερίδας ήταν να γίνει αρχή για μια κοινωνία χωρίς εξαρτήσεις, απαλλαγμένη από τις καταστροφικές συνέπειες της χρήσης των ναρκωτικών, αλλά και από ξεπερασμένες αντιλήψεις, νοοτροπίες και πρακτικές. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών "μέλημά μας πρέπει να είναι η ενημέρωση, η αφύπνιση και η ευαισθητοποίηση όλων των κρίκων της αλυσίδας που μπορούν να συμβάλλουν στη διαπαιδαγώγηση των νέων με στόχο να τους θωρακίσει απέναντι στις προκλήσεις των εξαρτήσεων."

Οι θεματικές ενότητες της ημερίδας ήταν οι εξής:
“Σύγχρονα ναρκωτικά: Συνθετικά, νόμιμα, ισχυρά, επικίνδυνα, θανατηφόρα”, με ομιλήτρια: την Ελένη Μπακούρη, Πρώην Προϊσταμένη του Τμήματος Ναρκωτικών του Γενικού Χημείου του Κράτους και Αντιπρόεδρο του P.A.D.A.
“Αθλητισμός: Ασπίδα κατά των εξαρτήσεων, με ομιλήτρια την Μαρία Καρπαθάκη, παγκόσμια πρωταθλήτρια Τάε Κβον Ντο και Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας 
“Εφηβεία: Μία σημαντική μετάβαση για παιδιά και γονείς” με ομιλήτρια την Πέγκυ Κυρίτση, Αστυνόμο Β’ και Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας-Ψυχοθεραπεύτρια.
"Η πρόκληση των Ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών στο διαδικτυακό περιβάλλον (Κυβερνοχώρο). Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την θωράκιση των παιδιών μας" με ομιλητή τον Γεώργιο Παπαπροδρόμου.

Σήμερα, Δευτέρα 20 Μαϊου, ο κ. Παπαπροδρόμου μιλάει στις Σέρρες, σε ημερίδα του Συνδέσμου Απόστρατων Αστυνομικών Νομού Σερρών, με θέμα: "Οι σημερινές προκλήσεις της ψηφιακής πραγματικότητας για όλους μας".


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.