Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες συντήρησης και άμεσες επεμβάσεις σε βλάβες από τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Πέλλας



Η ΔΕΥΑ Δήμου Πέλλας συνεχίζει τις εργασίες συντήρησης αλλά και επεμβάσεων, όπου παρουσιάζεται πρόβλημα, άμεσα και μέχρι τελικής επίλυσης τους.
Το προηγούμενο διάστημα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης προχώρησαν σε καθαρισμούς σχαρών, καθώς και ξεβούλωμα βρυσών, όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Έτσι, συνεργείο της ΔΕΥΑΠ προχώρησε τόσο στον καθαρισμό σε φρεάτια και μονοκόμματες σχάρες επί των οδών Χατζημητρίου, Νίκης, Διγενή, Εγνατίας κ.α. ενώ επενέβη άμεσα στον κεντρικό αγωγό της Κρύας Βρύσης για επιδιόρθωση βλάβης.
Οι εργασίες συνεχίζονται ακατάπαυστα σε κάθε σημείο του Δήμου Πέλλας, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει αλλά και τις ανάγκες που παρουσιάζονται.

Γραφείο Τύπου ΔΕΥΑ Δήμου Πέλλας





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Με αυτήν την ανάρτηση κερδίσατε 30% για τις επόμενες εκλογές. Άρα 30% +30% = 100%.Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αποφρακτικό να καθαρίζει βουλωμένα φρεάτια!!!. Αλήθεια, τώρα το αγοράσατε; Μέχρι χθές δεν υπήρχε; Ο Πρόεδρος της επιχείρησης είναι νέος και τώρα μαζί σας άρχισε να μαθαίνει; Μας έχετε συγκινήσει με τα δελτία και τις φωτογραφίες. Θα μας κάνετε να σας ερωτευτούμε σφόδρα και δεν θα μας πιάνει ύπνος όταν θα μας στερείτε την υπενθύμιση του τεράστιου έργου σας. Είστε όλοι σας μοναδικοί! Οι καλύτεροι! Οι πιο άξιοι! Οι πιο επικοινωνιακοί! Με τέτοια παρουσία στα ΜΜΕ δεν έχετε να φοβηθειτε τίποτα και κανέναν. Βάλτε πλώρη για τον Λευκό Οίκο γιατί ο Μπάιντεν είναι με το ενα πόδι στον τάφο και ο Τραμπ πολυάσχολος και υπόδικος. Μπορείτε να κυβερνήσετε οχι απλά αυτόν τον μικρό Δήμο της Πέλλας αλλα την USA ολόκληρη. Να δούμε επιτέλους Έλληνες να κυριαρχούν το νησί του Κολόμβου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουφ ξαλάφρωσα...

      Διαγραφή
    2. Το καταλάβαμε 9:33 αφού ακουστηκες και "ευωδιασε" όλος ο Δήμος. Πρόσεχε λιγάκι την διατροφή σου γιατί το Ουφ που βγήκε από μέσα σου παραπέμπει σε επικίνδυνα για την ηλικία σου θέματα...

      Διαγραφή
    3. Μάλιστα ντόκτορ της κ@@ρ@δ@ς πάω πάσο.Πρέπει να έχεις κάνει μεταπτυχιακό για τα εκκρίματα του Κ@λ@@.

      Διαγραφή
    4. *11:55 μπορεί γιατρός να μην είμαι και ειδικά για τα οπίσθια σου αλλα αντιλαμβανομαι οτι χρήζεις έρευνας πολλών συνοσηροτητων. Η εμμονή σου ειναι παθηση (Φουντουκιτιδα) όπως επίσης και η ενασχόληση με τον κ@ λο σου που προσέχεις ιδιαίτερα απο οτι φαίνεται είναι φαινόμενο σύνηθες. Να τον προσέχεις!! Σου είναι απαραίτητος απο οτι φαίνεται για πολλά...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.