Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο πρώτος διπλός γάμος στο δημαρχείο Έδεσσας



Ο πρώτος διπλός γάμος τελέσθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο δημαρχείο Έδεσσας. Ο Δήμαρχος Γιάννης Τσεπκεντζής έγραψε σχετικά:
Ξεχωριστή χαρά στο δημαρχείο της Έδεσσας καθώς χθες τελέσθηκε ο πρώτος διπλός γάμος! Ευτυχία για μένα αφού πάντρεψα τα δύο παιδιά του φίλου μου Τόλη Τύπου! Χρήστο και Κατερίνα, Γιάννη και Μαρία να είστε πάντα ευτυχισμένοι! Ευχαριστώ πολύ την τιμή που μου κάνατε!

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Δήμαρχε τώρα που τελείωσες τα παντρολογήματα φρόντισε να καθαρίσεις τα ποτάμια γιατί η κατάσταση είναι απελπιστική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τον δρόμο της Ρήγα Φεραίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παντε κλείστε καμία τρύπα,κόψτε κάνα χόρτο,βαψτε καμία διάβαση, ούτε τα βασικά δεν κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε, δεν κάτι πιο σοβαρό να μας εξαγγείλεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο γάμος είναι σημαντικό γεγονός για την ζωή των ανθρώπων που παντρεύονται και των συγγενικών και φιλικών τους προσώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημαρχε πιαστε δουλεια τα ποταμια και το κυκλοφοριακο!για αυτο σε ψηφισαμε να δουμε την αλλαγη!παρελαβες λαμαρινουπολη μην φτασουμε στις εκλογες και εχουμε ακομη λαμαρινες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα βαράτε το κεφάλι σας καμία πενταετία τώρα.Αλλά είναι αργά πήγατε το δήμο 15 χρόνια πίσω ίδιοι και ίδιοι ποτηρης δασκαλου σοντρας κτλ κτλ κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΑΤΕ ΑΠΟ ΔΩ!! ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!! ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άχρηστοι είστε.το λάθος μου και όχι μόνο που σασ ψήφισα.ποτε ξανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η διαφορά με εσάς που τον υποστηρίζετε με μανία και σε αυτούς που υποστήριζαν τον βλάχο είναι ότι είστε εμμονικοί με την δημαρχάρα σας και τον υποστηρίζετε σαν τρελοί χωρίς να βλέπετε την αλήθεια. 5 μήνες διοικεί και δεν έχουμε δει τίποτα!!!! Και εσείς λέτε ότι είναι νωρίς! 13 χρόνια έβγαζαν τον βλάχο γιατί κάτι έκανε όσο και να μην τον χωνευετετε όσο και να μην θέλετε να το παραδεχτείτε. Φάτε τώρα στη μάπα τον δημαρχό σας που για 5 χρόνια θα κάθεται κλειδωμένος στο γραφείο του,γιατί στην πόλη δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος, πήγαινε στο Μερφις και θα τον δεις.

      Διαγραφή
  13. Μέχρι να κάνει κάτι ο Δήμαρχος θα έλεγα απλά να θυμηθούμε ότι Γιάννου και Μουράτογλου υπέστησαν μια καθαρή δημοκρατική συντριβή.Αυτό το κορυφαίο γεγονός δεν το ξεχνάμε.
    Μετά απ αυτό το γεγονός σίγουρα έρχεται και μια αναέωση ηλικιακή στην παράταξη τους η οποία ,όλη η πόλη ελπίζει να είναι εποικοδομητική και ουσιαστική τα 5 χρόνια που θα περιμένει να προβάλλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.