Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέος διαγωνισμός από το ΤΑΙΠΕΔ για κτιριακό έργο στο Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας



Η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας (PPF) του ΤΑΙΠΕΔ ορίστηκε από την Κυβερνητική Επιτροπή του ν. 4799/2021 ως αρμόδια για την ωρίμανση και την υλοποίηση της δράσης «Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός Νοσοκομείων σε Ολόκληρη την Ελλάδα»» RRF 16795, αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –NextGenerationEU. Στο πλαίσιο της ανωτέρω δράσης, το Ταμείο, λειτουργώντας κατ’ εντολή, στο όνομα και για λογαριασμό του δικαιούχου, διενεργεί το διαγωνισμό σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 5Β του ν. 3986/2011 για την ανάθεση του έργου ««Α. ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 5 ΝΕΩΝ ΚΛΙΝΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Γ.Ν ΠΕΛΛΑΣ-Ν.Μ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, Β. ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ 2ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ – Ν.Μ. ΕΔΕΣΣΑΣ» με Αναθέτουσα Αρχή την Διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Αρ. ΕΣΗΔΗΣ: 207718).

 Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 25/06/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Οι βουλευτές της ΝΔ έσπευσαν να βγάλουν Δελτίο για έργα που γίνονται σε όλη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκείνος ο βασιλειαδης μην χάσει.
    Κάτι με προσωπική παρέμβαση του; μηδέν στο πηλίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα Γιαννιτσά όχι μόνο κράτησαν ΜΕΘ αλλά την επεκτείνουν κιόλας. Στην Έδεσσα ας αρκεστούμε σε ανακαινισεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λάκης οικειοποιήθηκε την ενεργειακή αναβάθμιση των δύο νοσοκομείων που έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ, από τον Σηφάκη, αυτό θα άφηνε που είναι της ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λάκης δεν μπορεί να οικειοποιηθεί ούτε την πλούσια κόμη του για την οποία αφιερώνει τουλάχιστον δύο ωρες ώστε να εμφανιστεί σε δημόσιο χώρο. Το παραμύθι που έζησε λόγω πολλών πολιτικών φίλων και μηχανισμών δεν θα το ξαναζήσει ούτε στην επόμενη ζωή γιατί του απέμειναν μόνο οι μαϊντανοι εκ των οποίων οι μισοί από αυτούς κουτσουρεμενοι. Όσο για τα έργα Σηφάκη μην κάνεις σταυρό γιατί η ψευδορκία τιμωρείται πλέον πιο αυστηρά με τον νέο ποινικό κώδικα. Ξέρετε αν ανατρέξουμε στην ιστορία της Πέλλας για όσους ασχολούνται με τα της Ν.Δ υπάρχει προηγούμενο με τρανταχτή πρωτιά σε βουλευτικές και στις αμέσως επόμενες με καταποντισμό. ($$$)

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.