Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αστυνομικοί και από την Πέλλα: Διαμαρτυρία στο Σύνταγμα με σκηνές για τη μείωση της αποζημίωσης διανυκτέρευσης (βίντεο)



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιούν το πρωί της Παρασκευής δεκάδες αστυνομικοί μεταξύ των οποίων και από την Πέλλα για να εκφράσουν τη διαφωνία τους με τη μείωση της αποζημίωσης διανυκτέρευσης των αποσπασθέντων συναδέλφων τους σε τρεις υπηρεσίες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την ΠΟΑΣΥ η σχετική τροπολογία κατατέθηκε τη νύχτα της Μεγάλης Δευτέρας και σε αυτή προβλέπεται μείωση, από 80 σε 30 ευρώ, της αποζημίωσης διανυκτέρευσης των αποσπασθέντων αστυνομικών σε τρεις υπηρεσίες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
Η ομοσπονδία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, «κάλεσε τους αρμοδίους να μην αποτολμήσουν να διαπράξουν ένα έγκλημα εις βάρος της αξιοπρέπειας των συναδέλφων μας, αλλά και της εσωτερικής έννομης τάξης του σώματος».
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Γιατί διαμαρτυρεστε? Όλα εδώ πληρώνονται. Οι θέσεις των περισσότερων είναι στην Αττική.Ζητιανευεται ψήφους από συγγενεις βγαίνετε πρόεδροι χωριών και αδικιται όσους πάνε στα ξερονήσια.Να σας κατεβάσει όλους ο Χρυσοχοΐδη κάτω και να αγιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στους βουλευτές της Πέλλας και τους Δημάρχους τα παράπονα. Που είστε στην Πέλλα με ΑΠΌΣΠΑΣΗ. Εκβιάζεται τους ψηφοφόρους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.