Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρ. Τανάσκος: ''Κομβικής σημασίας για το μέλλον η ανέγερση νέου δικαστικού μεγάρου στα Γιαννιτσά''



"Κομβικής σημασίας για το μέλλον και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας" χαρακτηρίζει το έργο ανέγερσης νέου δικαστικού μεγάρου στα Γιαννιτσά, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Χρήστος Τανάσκος.
Σε ανάρτησή του επισημαίνει τα εξής:
"Υποδέχθηκα σήμερα μαζί με το ΔΣ του Συλλόγου στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης, Ιωάννη Μπούγα, συνοδευόμενο από τον ΥφΑΑΤ, Διονύση Σταμενίτη, τους Βουλευτές του νομού Λάκη Βασιλειάδη και Γιώργο Καρασμάνη, τον Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Στράτο Σιμόπουλο, και τον Δήμαρχο Πέλλας, Στάθη Φουντουκίδη.
Ο κ. Υφυπουργός ενημερώθηκε για τα προβλήματα στην απονομή δικαιοσύνης στην πόλη, άκουσε με προσοχή όλα τα επιχειρήματα για την αναγκαιότητα άμεσης ανέγερσης νέου δικαστικού μεγάρου στα Γιαννιτσά και ανακοίνωσε, ότι αποτελεί δέσμευση του Υπουργείου Δικαιοσύνης να προχωρήσει στην κατασκευή του έργου και ότι σύντομα θα ανακοινωθεί το χρηματοδοτικό εργαλείο, στο οποίο θα ενταχθεί.
Το εν λόγω έργο είναι κομβικής σημασίας για το μέλλον και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας και εύλογα αποτελεί πάγιο αίτημά της. 
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών όλα αυτά τα χρόνια αθόρυβα και μεθοδικά έχει επιδοθεί σε έναν συνεχή αγώνα πράττοντας κάθε αναγκαία ενέργεια, προκειμένου το δίκαιο αυτό αίτημα της τοπικής κοινωνίας να υλοποιηθεί."




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.