Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο Final Four κοριτσιών Κ16 στο βόλεϊ οι παγκορασίδες του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών!



Την πρόκριση για το final four κοριτσιών Κ16 στο βόλεϊ πήραν οι παγκορασίδες της ομάδας του ΓΑΣ Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, έπειτα από ένα μαραθώνιο πρωτάθλημα 18 αγωνιστικών, με 15 κερδισμένα παιχνίδια.
Έτσι η ομάδα των Γιαννιτσών, μαζί με τις ομάδες του Αιόλου Κατερίνης, του Πήγασου Κοζάνης και του Ικάρου Έδεσσας θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα των κοριτσιών Κ16 της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (Ε.Σ.ΠΕ.Μ.), στο οποίο συμμετείχαν στο σύνολο 30 ομάδες και πιθανότατα θα διεξαχθεί στο Αιγίνιο Πιερίας. 
Οι αθλήτριες της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών είναι οι: Βασιλική Ιωαννίδου, Μαριτίνα Φραγκή, Λίλιαν Στογιαννίδου, Νάντια Στογιαννίδου, Ελπίδα Αϊβαζίδου, Αριστέα Αϊβαζίδου, Φωτεινή Γεωργοπούλου, Νικολέτα Ντότσι, Ζέφη Σιαρκά, Ευτυχία Καράμπελα, Άννα Τριανταφυλλίδου, Μαρία Ζαφειρίου και Βιβή Ευσταθιάδου. 
Ο προπονητής της ομάδας: Τζούρος Κωνσταντίνος. 
Βοηθός προπονητή: Αντιγόνη Μαβίδου. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.