Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κύκλωμα εφοριακών: Αποκαλυπτικά στοιχεία από το σημειωματάριο της διευθύντριας



Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα σχετικά με το κύκλωμα εφοριακών στην Χαλκίδα που εκβίαζε επιχειρηματίες. Ειδικότερα, πρόκειται για το σημειωματάριο της διευθύντριας που βρίσκεται στα χέρια των αρχών.
Στο σημειωματάριο αυτό αναγράφονται ονόματα επιχειρηματιών που εκβιάζονταν από το κύκλωμα, ημερομηνίες και χρηματικά ποσά.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο της ΕΡΤ, στο σημειωματάριο αναγράφονται λεπτομερώς τα ποσά των επιχειρηματιών που έπεσαν θύματα του εκβιασμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αναγραφόμενα ποσά κυμαίνονται από 250 ευρώ έως και 10.000 ευρώ.

Προσωρινά κρατούμενες οι 2
Προσωρινά κρατούμενες κρίθηκαν, ύστερα από τις απολογίες τους, η διευθύντρια και ακόμη μια υπάλληλος της ΔΟΥ Χαλκίδας. Παράλληλα, οι υπόλοιποι πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, καταβολή χρηματικών εγγυήσεων και υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα δυο φορές τον μήνα.

Οι 7 συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα βαρύ κατηγορητήριο, που περιλαμβάνει καταθέσεις επιχειρηματιών που υποστηρίζουν πως έπεσαν στα δίχτυα της εγκληματικής τους δράσης. Παράλληλα υπάρχουν και τηλεφωνικές επικοινωνίες που τους καίνε.

Μεταξύ άλλων, αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, δωροληψία, παράβαση καθήκοντος, εκβίαση, δωροδοκία και όπλα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μεταξύ άλλων, αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση...........
    Σε ποιον χώρο ανήκει είπανε η φερόμενη ως εγκέφαλος¨ της οργάνωσης;
    Ποιος την τοποθέτησε;
    Ποιοι τη βραβεύσαν;
    Φυσικά και τον τελευταίο λόγο θα έχει η ελληνική δικαιοσύνη όπως πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.