Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Παναθηναϊκός κυπελλούχος Ελλάδας, με γκολ στο 90+7′ απέναντι στον Άρη



Με ένα απίθανο buzzer-beater γκολ του Γιώργου Βαγιαννίδη στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη με 1-0 στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας για 20ή φορά στην Ιστορία του. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, με τρεις αποβολές (Κώτσιρας για τον Παναθηναϊκό, Νταρίντα, Ζουλ για τον Άρη), οι «πράσινοι» βρήκαν το γκολ του... τίτλου στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα και κατέκτησαν το Κύπελλο.

Διαιτητής: Στεφανί Φραπάρ (Γαλλία)
Κίτρινες: 36’ Κώτσιρας, 43’ Τσέριν, 90’+3’ Χουάνκαρ - 15’ Νταρίντα, 36’ Ζαμόρα, 42’ Μοντόγια, 90’+2’ Μορόν
Αποβολές: 51’ Κώτσιρας (2η κίτρινη) - 65’ Νταρίντα (2η κίτρινη), 71’ Ζουλ (απευθείας αποβολή)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Τσέριν, Μαντσίνι (62’ Βαγιαννίδης), Μπακασέτας, Μπερνάρ, Ιωαννίδης

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Ζουλ, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Μανού Γκαρθία (68’ Βερστράτε), Ζαμόρα, Μορόν 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Ιδού που εκτός από την ζωή και στο ποδόσφαιρο όλα πληρώνονται τοίς μετρητοίς. Μπορεί το ποδόσφαιρο να μην είναι και το πιο δίκαιο άθλημα αλλά χθές μετά απο έναν αγώνα που το μόνο που προκάλεσε ηταν πόνο και φλεγμονή στα μάτια, τελικά επικράτησε δίκαια η καλύτερη απο τις αγωνιζόμενες ομάδες. Ο ΠΑΟ με την βαριά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο φανέλα παρ ότι βρέθηκε σε κάκιστη ημέρα κέρδισε (ως συνήθως στο 97') τον Ο ΑΡΗΣ. Μια μικρή σε ποιότητα, διοίκηση και νοοτροπία ομάδα που ο ρόλος της είναι να συμμετέχει ως κομπάρσος και βρώμικα ρυθμιστής του πρωταθλήματος. Φωνάζουν προς την Γαλλίδα ρεφερυ για αλλοίωση αποτελέσματος ( η οποία ηταν όντως κάκιστη αλλα δεν αλλοίωσε αποτέλεσμα) και ξεχνούν τα αισχη που έλαβαν χώρα στο προηγούμενο ματς όταν κρινόταν ο Πρωταθλητής ( βλέπε αποβολή Μιχαηλίδη με δύο ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες). Το θέμα όμως δεν είναι το τρόπαιο διότι δεν αποτελεί βαρύτιμο τίτλο (παρά μόνο μέσο εξόδου προς τα προσεχή ευρωπαϊκά παιχνίδια). Το πρόβλημα ειναι η εικόνα μιας ομάδας που προκαλεί δυσωδία και αναξιοπρεπη συμπεριφορά (στον Ο ΑΡΗΣ αναφέρομαι) και μαζί του η διοργανώτρια αρχή (ΕΠΟ). Είναι ντροπή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο να διοικείται απο ενα κλειστό κύκλωμα ανίκανων και αδαών παραγόντων που δεν μπορούν να διοργανώσουν ούτε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας παρουσία φιλάθλων. Δικαιώνεται ο Αχ. Μπεος για τις επιφυλάξεις που είχε ως προς την παραχώρηση του σταδίου καθώς και όλοι οι υπόλοιποι παράγοντες που αρνήθηκαν την διεξαγωγή του τελικού στο δικό τους γήπεδο. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σήμερα στον σύλλογο του ΠΑΟ (τελικός final cup) καθώς και στον ΟΣΦΠ (μικρός τελικός final cup) διότι εκπροσωπούν την Ελλάδα, τους Έλληνες καθώς και την μπασκετική εικόνα της χώρας μας στην διεθνή κοινότητα. Εσείς εκεί στον Ο ΑΡΗΣ μπορείτε όλο το καλοκαίρι να σκουζετε και να μοιρολογατε παρέα με τον άθλιο Μάντζιο, με τον αγράμματο Καρυπίδη και τους χαμηλού επιπέδου οπαδούς σας... (ΗΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Άρης θα συμμετέχει για να συμπληρώνονται οι ομάδες να γίνεται το πρωτάθλημα κομπάρσος και δορυφόρος μεγάλων ομαδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν κάθε 60 χρονια παίρνουν ένα κύπελο( που δεν το βλέπω) ποδοσφαίρου θα κάνουν μισό αιώνα να περάσουν τον ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέσα σε μια εβδομάδα οι οπαδοί του 🪱🚜🪱🚜🪱έφαγαν την μεγαλύτερη ποσότητα πίκρας από καταβολής της ομαδουλας τους😄😄😄 Αλλά ήταν και οι μόνοι που είδαν ζωντανά πρωτάθλημα στο γήπεδο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9.01 χαμηλού επιπέδου είσαι και φενεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς είσαι εσύ ο ανορθόγραφος που ζεις στο ημιυπόγειο κουκούλι σου και μου εξυπνωνεις το επίπεδο... (ΗΡΑ)

      Διαγραφή
  6. Οι πιο πολλοί εδώ μέσα παιδιά του Γκάλη είστε να φανταστώ ε; Πόσο κόμπλεξ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν είμαι παιδί του Γκάλη ρε φίλε!! Είμαι παιδί των γονέων μου οπότε η φαντασία σου οργιάζει. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί χρησιμοποιείς τον μεγάλο Νικ Γκάλη στην παρούσα ανάρτηση. Ηταν ποδοσφαιριστής του "Ο ΑΡΗΣ"; Απο ποια ποια θέση κλωτσούσε το τόπι; Τελικά δεν είστε απλά κομπλεξικοι όλοι οι "Αρειανοί". Είστε η χειρότερη κάστα οπαδών. Είστε κανονικά σκουλήκια που οι ψαράδες σας χρησιμοποιουν για δολωμα. Και να σου κάνω γνωστό κάτι που δεν ξέρεις; Ο James LeBron ειναι "ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ". Το κεφάλι τώρα σκυμμένο γιατί έχετε αναγάγει την βλακεία σε επάγγελμα και την αθλιότητα σε τρόπο ζωής. Μια χαρά ήταν το πρωτάθλημα δίχως εσάς. Καλή επιστροφή στην β' Εθνική γιατί μετά τον Μαρινάκη , τώρα θα σας κλ@σει και ο Μελισσανίδης. (ΗΡΑ)

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.