Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Αλμωπίας: Προσοχή στις απόπειρες εξαπάτησης επιχειρήσεων και πολιτών


ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ τρίτων σε βάρος επιχειρήσεων και πολιτών 

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και τους πολίτες αναφορικά με περιπτώσεις απόπειρας εξαπάτησης από τρίτους, οι οποίοι προσποιούμενοι υπαλλήλους της Ταμιακής Υπηρεσίας και με το πρόσχημα πληρωμών σε συνεχιζόμενες και μη συμβάσεις (στοιχεία που βρίσκουν ενδεχομένως στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ), προσπαθούν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας (ίσως υπάρξει και απόπειρα με email) να πείσουν για καταθέσεις ποσών εκ παραδρομής, προκειμένου οι επιχειρήσεις – πολίτες να αναγκασθούν σε επιστροφή αυτών σε άγνωστο λογαριασμό ή να καταχωρήσουν κωδικούς τραπέζης σε υποτιθέμενη σελίδα τραπέζης (κλοπή κωδικών). 
Παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την ταμιακή υπηρεσία του Δήμου σε περίπτωση μηνυμάτων πληρωμών ( 2384350286 και 2384350293) και να μην προβαίνετε σε αποδοχή και είσοδο σε υπερσύνδεσμο μηνύματος.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.