Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημερωτική επίσκεψη στο Δημαρχείο για τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας



Την Τετάρτη, 17 Μαΐου 2024, ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αριδαίας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος της κοινωνικής και επαγγελματικής αγωγής και του σχολικού προγράμματος της αγωγής σταδιοδρομίας.
Στόχος της επίσκεψης ήταν η εξοικείωση των μαθητών με τον ρόλο και τις υπηρεσίες του Δημαρχείου, καθώς και με τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Δήμαρχο για διάφορα θέματα, όπως οι αρμοδιότητες του Δήμου, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πόλη και οι τρόποι με τους οποίους οι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Επιπλέον, οι μαθητές επισκέφτηκαν το χώρο διεξαγωγής του δημοτικού συμβουλίου και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του. Στη συνέχεια, είχαν την ευκαιρία να θέσουν στον Δήμαρχο ερωτήματα και να εκφράσουν τις ανησυχίες τους σχετικά με διάφορα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα.
Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τους μαθητές και τους διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει τα ζητήματα που έθιξαν. Επίσης, εξέφρασε την πρόθεσή του να συνεργαστεί με το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει το σχολείο.
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο και το προσωπικό του Δημαρχείου για την άψογη φιλοξενία. Η επίσκεψη ήταν μια πολύτιμη εμπειρία για τους μαθητές, οι οποίοι απέκτησαν γνώσεις και εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Με εκτίμηση,
Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.