Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλυπητήρια από τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών για τον θάνατο του Θέμη Νομίδη



Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του, επί τουλάχιστον 30 συναπτά έτη, ενεργού μέλος του Διοικητικού συμβουλίου από τις θέσεις του αντιπροέδρου, γενικού γραμματέα, προέδρου και ταμία του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, Νομίδη Θεμιστοκλή.

Ο εκλιπών υπήρξε μέλος της αθλητικής οικογένειας του Ομίλου και διετέλεσε από 1990 - 1992 αντιπρόεδρος, από το 1992- 2010 γενικός γραμματέας, από 2010 - 2011 πρόεδρος και 2011- 2019  ταμίας. Αποτέλεσε σημαντικό κύτταρο της αθλητικής οικογένειας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και συνετέλεσε σημαντικά στη πρόοδο και την εξέλιξη του Ομίλου.

Μεγάλη του αγάπη το άθλημα του Κανόε - Καγιάκ, με το οποίο ασχολήθηκε και σαν μέλος του Δ. Σ. της ομοσπονδίας Κανόε - Καγιάκ ως έφορος Εθνικών Ομάδων (1999-2004) και ως γενικός γραμματέας (2004-2012).

Οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, το νυν Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία, αποτέλεσε το δεύτερο του σπίτι και ο δικός του "επί γης Παράδεισος" και συνετέλεσε ο ίδιος σημαντικά μαζί με τους συνοδοιπόρους του στην δημιουργία των εγκαταστάσεων όπως τις γνωρίζουμε σήμερα.

Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του Ν.Ο.Γ., Διοίκηση, προπονητές και αθλητές, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.. 

Καλό ταξίδι κ. Θέμη.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.