Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Πέτρος Τσαρκνιάς: Συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας στο Αρχαιολογικό Μουσείο ΠέλλαςΣυνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας, είχε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού Πέτρος Τσαρκνιάς με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας Κα Ελισάβετ Τσιγαρίδα, τον τομεάρχη Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων Κο Γεώργιο Σταλίδη και τον τομεάρχη Διοικητικού και Οικονομικού Κο Κώστα Χρυσίδη, με την συνοδεία και υποστήριξη της Φιλολόγου - Ιστορικού Κας Αντωνία Παπαδάκη και του Προέδρου του Μ.Σ. Αετοχωρίου Κου Σωκράτη Βόλτση.
Στόχος της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση και η συζήτηση για τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία της Αλμωπίας και η ανάπτυξη μιας νέας σχέσης συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Αλμωπίας και στην Εφορεία Αρχαιοτήτων με κοινό σκοπό τη διατήρηση, την συντήρηση και προστασία, την ανάδειξη και προβολή των αρχαιοτήτων της περιοχής μας.
Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για το έργο των ανασκαφών του "Κάστρου της Χρυσής" που έχει χρόνο ολοκλήρωσης το 2025 και την συντήρηση του Μεταβυζαντινού Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου Αετοχωρίου και στην τελική έγκριση των μελετών αποκατάστασής του.
Η Κα Παπαδάκη χάρισε στην προϊσταμένη πολλά βιβλία της επιστημονικής δουλειάς που αφορούν την Αλμωπία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.