Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το 12ο Open Air Party των γιαννιjazz είναι γεγονός!



Παρασκευή 28, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου 
το πάρκο του Άη-Γιώργη στα Γιαννιτσά υποδέχεται το γεγονός της χρονιάς!

Το Open Air Party διανύει τη 2η δεκαετία της ζωής του και γιορτάζει με ένα γεμάτο πρόγραμμα από εκδηλώσεις για τους πιο μικρούς μέχρι και τους πιο μεγάλους επισκέπτες του. Με πολλούς γνωστούς και αναγνωρισμένους καλλιτέχνες και μια διοργάνωση με την υπογραφή και τη σφραγίδα των γιαννιjazz.

Παρασκευή 28, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου το πάρκο του Άη-Γιώργη στα Γιαννιτσά υποδέχεται την πιο μεγάλη παρέα της πόλης! Για τρεις μέρες ανεβάζουμε την ένταση, κάνουμε θόρυβο και χρωματίζουμε το κέντρο της πόλης με χαμόγελα, παιχνίδια και δυνατή μουσική.

Θεματικοί παιχνιδότοποι πρωί και απόγευμα, μουσικοπαιδαγωγικά διαδραστικά δρώμενα, κατασκηνωτικά παιχνίδια, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού για μικρούς και μεγάλους, παιδικές παραστάσεις, βραδινές συναυλίες! Επίσης: παίζουμε Stratego, σκάκι και άλλα επιτραπέζια παιχνίδια!

Ελάτε να ζήσετε το Open Air Party των γιαννιjazz. Ένα μουσικό φεστιβάλ μικρού μήκους που αναβιώνει κάθε Ιούνιο στο πάρκο του Άη-Γιώργη στα Γιαννιτσά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις εκδηλώσεις!



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.