Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη: Απευθείας στα ημιτελικά των 200μ. η Εμμανουηλίδου



Απευθείας στα ημιτελικά των 200μ. θα αγωνιστεί η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου, που αρχίζει την Παρασκευή (7/6) στη Ρώμη. Μετά την εκκαθάριση των δηλώσεων συμμετοχής, η Ελληνίδα σπρίντερ ανέβηκε στο Νο 10 της κατάταξης κι έτσι θα αποφύγει τον προκριματικό του αγωνίσματος, καθώς σε όλες τις αποστάσεις από τα 100 έως τα 400 μέτρα (απλά και με εμπόδια) οι δώδεκα καλύτεροι του ranking περνάνε απευθείας στην 24άδα των ημιτελικών. 
Η Εμμανουηλίδου θα αγωνιστεί το βράδυ της Δευτέρας 10/6 (22:05 ώρα Ελλάδας) στα ημιτελικά, ενώ το πρωί της ίδιας ημέρας θα μετάσχει στα προκριματικά των 200μ. η Άρτεμις Αναστασίου. 
Δύο ημέρες νωρίτερα (Σάββατο 8/6, 11:50 π.μ.), η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου θα αγωνιστεί στα προκριματικά των 100μ. 
Δεν θα είναι όμως η μόνη Ελληνίδα στο αγώνισμα, καθώς η ευρωπαϊκή ομοσπονδία απηύθηνε πρόσκληση και στη Δήμητρα Τσουκαλά, αφού δημιουργήθηκαν κενές θέσεις. Η Τσουκαλά ήταν ήδη μέλος της ελληνικής αποστολής για τα 4Χ100μ., τώρα όμως θα έχει την ευκαιρία να τρέξει και σε ατομικό αγώνισμα, στην «παρθενική» παρουσία της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.