Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας: Έναρξη των εγγραφών για το σχολικό έτος 2024-2025Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των εγγραφών για το σχολικό έτος 2024-2025. Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα e-eggrafes.minedu.gov.gr από το διάστημα 27 Ιουνίου έως και 5 Ιουλίου. 
Οι ειδικότητες μας από φέτος εμπλουτίζονται με την ειδικότητα του τομέα Μηχανολογίας που αφορά Τεχνικούς Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, τομέα με μεγάλη απήχηση στην αγορά εργασίας, λόγω επέκτασης του συστήματος φυσικού αερίου στο νομό Πέλλας. 
Επίσης επισημαίνουμε την προσθήκη του τομέα Υγείας, που προστίθεται για πρώτη φορά στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας, και ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας. Επιστρέφουμε μαζί στην εκπαίδευση. Επιστρέφουμε μαζί στο δικαίωμα για καλύτερες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.