Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας - ΝΟΓ: Με επιτυχία το 4ο Περιβαλλοντικό & Αθλητικό Φεστιβάλ «ΑΓΑΠΩ ΛΟΥΔΙΑ» (φωτο)



Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών (Ν.Ο.Γ.) και ο Δήμος Πέλλας, με την αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και με οδηγό την αγάπη για τον αθλητισμό &  το περιβάλλον, διοργάνωσαν με επιτυχία χθες Κυριακή, μία ημέρα γεμάτη δραστηριότητες στον Λουδία, με κύριο στόχο την διασκέδαση μικρών και μεγάλων.

Από τις 10:00 το πρωί μέχρι στις 14.30 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου, στο Λουδία Γιαννιτσών, οι επισκέπτες όλων των ηλικιών συμμετείχαν δωρεάν στις δράσεις που είχαν προγραμματιστεί και παρακολούθησαν κωπηλατικούς αγώνες ενώ παράλληλα γνώρισαν την κωπηλασία μέσα από την χρήση εργομέτρων.

Οι δραστηριότητες ξεκίνησαν στις  9:00 π.μ. με τους κωπηλατικούς αγώνες, συνεχίστηκαν στις 10:00 π.μ. με τις παράλληλες δράσεις και στις 11:00 π.μ. ανέλαβε η Αντωνία Λουκαΐδου με την οργανωμένη, βιωματική δράση "Θα το μάθεις το ποτάμι" vol.2 της mypopup_play.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και άλλες δράσεις, όπως η γωνία  κατασκευών με ανακυκλώσιμα υλικά με την Κελαϊδινή Παρασκευοπούλου και η γωνία ζωγραφικής με θέματα σχετικά με την ανακύκλωση και τη φύση υπό την Κάκια Παυλίδου. 

Στο μεταξύ, γινόντουσαν ξεναγήσεις μέσα στο Λουδία με τη σωστική λέμβο του ΝΟΓ και αυτοί που το θέλησαν έζησαν το μεγαλείο του ποταμού και είδαν το ποτάμι όπως το ζουν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών. Στις 13:00 έγινε η βράβευση του Φ.Ο.Ο.Γ. και της ομάδας εθελοντών του Δήμου Πέλλας που μέσα από τις δράσεις τους καθαρίζουν εθελοντικά "γωνιές" της πόλης μας δείχνοντας σε όλους πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να κάνουμε τη πόλη μας καλύτερη. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε το πρώτο GREEN RUN με τη συμμετοχή παιδιών δημοτικού ενώ το τέλος της εκδήλωσης ο Γιώργος Γρηγοριάδης σε ένα τρελό κυνήγι θησαυρού περιηγήθηκε σε όλο το Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία και ανακάλυψαν μαζί με τα παιδιά τα μυστικά του.

Καθ' όλη τη διάρκεια φυσικά της ημέρας η Κατερίνα Ζαχαριάδου στη γωνία Ανακύκλωσης ενημέρωνε τους πολίτες για τη διαδικασία της ανακύκλωσης και παρουσίασε το νέο καφέ κάδο που θα προστεθεί στη κάθε γειτονιά καθώς και οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς του Πρότυπου ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης που μας έδειξαν πως πρέπει να διατρεφόμαστε σωστά για μια υγιεινή ζωή. 
Ευχαριστίες του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών
"Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Πέλλας για τη στήριξη και τη βοήθεια για τη διοργάνωση της δράσης και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Τζαμτζή Ιορδάνη για την αρωγή σε κάθε εκδήλωση μας, τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Φουντουκίδη Ευστάθιο για την στήριξη και την αρωγή, τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας και πρασίνου κ. Δαμασκούδη Δημήτρη για όλη τη βοήθεια και προετοιμασία των εγκαταστάσεων, τον δημοτικό σύμβουλο Κουτούδη Γιάννη και ιδιαίτερα τη Κατερίνα Ζαχαριάδου για το σχεδιασμό και προετοιμασία της δράσης καθώς και τη παρουσία της στη γωνία Ανακύκλωσης. Επίσης ευχαριστούμε θερμά την κ. Παρασκευοπούλου που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μας τιμά με την παρουσία της και τις πρωτότυπες καλλιτεχνικές ιδέες της με αρχή την ανακύκλωση, αλλά και για την κατασκευή των χειροποίητων κάδων πλάτης για τη συλλογή των ανακυκλώσιμων σκουπιδιών στο τέλος της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε θερμά την Κάκια Παυλίδου για το τραπέζι της ζωγραφικής και φυσικά τον κ. Γρηγοριάδη Γιώργο για την αποδοχή στην πρόσκλησή μας να διοργανώσει το κυνήγι θησαυρού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την Αντωνία Λουκαϊδου και τους συνεργάτες της για την πρωτότυπη βιωματική δράση για μικρούς και μεγάλους. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ τους γονείς και εθελοντές του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών για την προετοιμασία της εκδήλωσης, το σχεδιασμό και φυσικά την παρουσία τους καθ' ολη τη διάρκεια της εκδήλωσης και τον τεχνικό μας σύμβουλο Χρυσόπουλο Γιάννη που ξενάγησε μέσα στο Λουδία τους μικρούς επισκέπτες. 

loud
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.