Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Αλλαγή στη Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας'': Διεκδικούμε την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Έδεσσας – ΕγνατίαςΓιάννης Μυλόπουλος: «Αδιανόητη η εγκατάλειψη για 20 χρόνια ενός έργου βασικής υποδομής για την Ημαθία και την Πέλλα». 

Η παράταξη "Αλλαγή στη Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας", με επικεφαλής τον Γιάννη Μυλόπουλο, στηρίζει και συμπαρίσταται στις ενέργειες της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ και της ευρύτερης περιοχής της Ημαθίας και συμμετέχει στο συλλαλητήριο αφύπνισης, εγρήγορσης και διεκδίκησης. 

Διεκδικούμε την ολοκλήρωση του Οδικού άξονα Έδεσσας - Εγνατίας μήκους 37 χλμ, ένα έργο που παραμένει εδώ κ 20 χρόνια ανολοκλήρωτο, καταδικάζοντας όλη τη περιοχή σε μαρασμό και θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. 

Σήμερα το έργο παρουσιάζει τη θλιβερή εικόνα της εγκατάλειψης. Η σύνδεση της Έδεσσας με την Εγνατία οδό είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας, διότι αφορά το μέλλον και την ανάπτυξη δύο από τις παραγωγικότερες περιοχές της χώρας, την Ημαθία και την Πέλλα. Θα συντομεύσει την απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην οικονομική ανάκαμψη της περιοχής, η οποία πλήττεται από την αποβιομηχανοποίηση και την ανεργία. 

Όλοι μαζί θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι το έργο αυτό πρέπει να γίνει και να διεκδικήσουμε με αποφασιστικότητα την εξασφάλιση οικονομικών πόρων για την ολοκλήρωσή του. Διότι δεν υπάρχει ανάπτυξη, πρόοδος και ευημερία προς όφελος των πολιτών, χωρίς μεγάλα και σύγχρονα έργα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.