Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ρεκόρ συμμετοχής στις εκλογές της Ένωσης Aστυνομικών Υπαλλήλων ΚιλκίςΚοινή ανακοίνωση σχετικά με τις εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς

Ένα ευχαριστώ δεν θα μπορούσε να είναι αρκετό για την τεράστια συμμετοχή των συναδέλφων που ψήφισαν στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς, αριθμός ρεκόρ. Αριθμός που αποδεικνύει ότι, ακόμα και στις δυσκολότερες των εποχών που βιώνουμε ως αστυνομικοί αλλά και ως πολίτες μιας κοινωνίας που επίσης βιώνει και επιβιώνει μετά βίας, υπάρχει ακόμα η ελπίδα ότι κάτι νέο, μία αλλαγή, μία σπίθα μπορεί να είναι η αρχή ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους.

Εάν δε αυτή η συμμετοχή συγκριθεί με τον αριθμό ρεκόρ της αποχής στις τελευταίες Ευρωεκλογές, αυτό που εκλαμβάνουμε εμείς που ασχοληθήκαμε, είναι ότι οι συνάδελφοί μας ως αστυνομικοί και ως πολίτες νιώθουν ότι δεν έχουν που αλλού πλέον να στηριχτούν παρά μόνο στην ίδια τους την οικογένεια, την αστυνομική οικογένεια, και γι' αυτό, αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες εν μέσω θέρους, προσήλθαν άπαντες στην κάλπη!
Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο, δύσβατο δρόμο και θα είμαστε εκεί για ΟΛΟΥΣ. Η αλλαγή για την οποία μιλούσαμε ξεκίνησε και τώρα ανοίγεται η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι άξιζε τον κόπο. Σε ευρύτερο επίπεδο, η αλλαγή συντελείται ήδη πανελλαδικά, καθώς συνάδελφοι όπως ο Πάκος Δημοσθένης, ο Τσαϊρίδης Θεόδωρος και ο Χύτας Κωνσταντίνος, και τόσοι άλλοι ομοϊδεάτες από άκρη σε άκρη της χώρας, ήδη θυσιάζουν πολλά για να βγει το κίνημα από τον οπισθοδρομισμό στον οποίο έχει περιέλθει. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ενωμένοι γιατί το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Συνάδελφοι, μας εμπιστευτήκατε και τώρα η ευθύνη είναι τεράστια. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα καλύτερα έρχονται και θα αφήσουμε πίσω μας μία εποχή στασιμότητας που χαρακτήριζε το συνδικαλιστικό κίνημα. Μετά τιμής και αγωνιστικούς πλέον χαιρετισμούς

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΖΕΙΜΠΕΚΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΝΟΥΣΚΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
ΚΑΡΓΙΟΤΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΕΤΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΤΟΠΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΑΡΔΑΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΜΗΝΟΒΓΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΥΡΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΙΤΣΟΔΕΛΗΣ ΚΥΡΟΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.