Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση - Εκλογές της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών ''Ο Φίίππος''Σύμφωνα με τα άρθρα 5,9,20,21,22 και 23 του Καταστατικού μας, καλούμε τα μέλη μας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που θα γίνει στην Βόρεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, στις  7 Ιουλίου 2024, ημέρα Κυριακή και ώρα 10. 30΄ το πρωί. Σε περίπτωση μη απαρτίας, σύμφωνα με το Καταστατικό, η Γενική Συνέλευση θα γίνει μετά 1 ώρα στον ίδιο χώρο.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Εκλογή Προεδρείου  Γ. Συνέλευσης.
Διοικητικός Απολογισμός. 
Έγκριση πεπραγμένων.
Οικονομικός απολογισμός εσόδων – εξόδων 2023.
Προϋπολογισμός εσόδων – εξόδων 2024.
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2023, προϋπολογισμού 2024.
Εκλογή 3/μελούς Εφορευτικής Επιτροπής.
Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Καλούνται  οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 στα Γραφεία του Συλλόγου μας τις εργάσιμες μέρες, από τις 10 το πρωί μέχρι 1 το μεσημέρι.

Η παρουσία όλων των μελών μας στη Γενική Συνέλευση κρίνεται απαραίτητη, δίνει κύρος σ ΄αυτήν  και δύναμη στους υποψήφιους.
 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:  Μέλη που δεν μπορούν να παραβρεθούν στη Γ.Σ. , σύμφωνα με το Καταστατικό, μπορούν να εκπροσωπηθούν  από άλλα μέλη εφόσον έχουν υπογράψει σχετική  υπεύθυνη δήλωση εξουσιοδότησης και είναι ταμειακώς εντάξει.

Μετά τιμής
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.