Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γυμνάσιο Πέλλας: Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Πέλλας για τη στήριξή του σε σχολική εφημερίδα



Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη έστειλε το Γυμνάσιο Πέλλας για στήριξη της σχολικής εφημερίδας CoolSchool, η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά κατέκτησε το 3ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Εκπαιδευτικού Φορέα ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

Η ευχαριστήρια επιστολή έχει ως εξής:

"Όταν αναφερόμαστε σε σχολικές δράσεις πάντα η πρώτη μας τοποθέτηση είναι πως το Δημόσιο Σχολείο χρειάζεται στήριξη. Οικονομική στήριξη. Και όταν αναφερόμαστε στην οικονομική στήριξη εξαιρούμε τους ιδιώτες χορηγούς για ευνόητους λόγους και απευθυνόμαστε σε φορείς που μπορούν να καθιερώσουν θεσμούς.

Είμαστε ειλικρινά πολύ χαρούμενοι που ο Δήμαρχος του Δήμου Πέλλας κ. Φουντουκίδης Ευστάθιος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του σχολείου μας (Γυμνάσιο Πέλλας) για στήριξη της σχολικής μας εφημερίδας CoolSchool, η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά κατέκτησε το 3ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Εκπαιδευτικού Φορέα ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

Ο κ. Φουντουκίδης δέχθηκε να συναντηθεί με εκπροσώπους της δημοσιογραφικής μας ομάδας, συνομίλησε με τα παιδιά, ενημερώθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και υιοθέτησε την εφημερίδα μας, η οποία τυπώθηκε στο Τυπογραφείο Sampos. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με μεράκι και ενθουσιασμό πάνω σε νέες ιδέες ενισχύοντας την εξωστρέφεια του σχολείου μας και εμπλέκοντας τα παιδιά σε συλλογικές δράσεις, δημιουργώντας τις υποδομές να γίνουν οι επόμενοι ενεργοί πολίτες που θα εργάζονται για το κοινό καλό με τη συνειδητοποίηση πως τα μεγάλα επιτεύγματα προκύπτουν μέσα από συνεργασίες." 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.