Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: Σύλληψη και πρόστιμο για καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών



Συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη 5 Ιουνίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΠΟΥ Έδεσσας, αλλοδαπός, καθώς προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του Δήμου Σκύδρας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.250 €.
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Και στους ζωόφιλους να βάλετε πρόστιμα. Πηγαίνω καθημερινά στην Ημαθία για την εργασία μου και εκεί στο ΡΙΖΟ ολόκληρο κοπάδι με αδέσποτα προβάλει ξαφνικά στη μέση του κέντρου δρόμου.. Ποιος είναι υπεύθυνος? Και τη ζωή μας θα χάσουμε. Τέτοια αδιαφορία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Δημοτικό Σχολείο και στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας είναι μαζεμένα αλλά 6.Δυο φορές επιτέθηκαν στην ηλικιωμένη μητέρα μου.Το πρόβλημα είναι σοβαρό και κινδυνεύουν ηλικιωμένοι και μικρά παιδάκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τα ταΐζεις δεν θα σε κάνουν τίποτε ρίξε τα αποφάγια σου και θα περνάς καλά τα σκυλιά θα σε θυμούνται,μην περιμένεις τον δήμο σας έχει γραμμένους.

      Διαγραφή
  3. Τα σκυλιά έχουν δικαιώματα , οι πολίτες όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλε ένα κολάρο να τρως σκύλο τροφές και σε ένα μήνα θα αποκτήσεις και εσύ δικαιώματα 🐶🐕🐶 ΤΥΧΕΡΈ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.